Miki76 pisze:na słupkach jest już 6 szt dwie w konsoli i dwie w siedzeniach przy najmniej tak mam je pozaznaczane jest to wersja 7-mio osobowa
Na słupkach masz 6 zaślepek pod którymi są śruby mocujące tapicerkę a kurtyny są 2.Jest możliwość że poduszka jest na nogi kierowcy oraz na słupkach dla tylnych pasażerów no to wtedy poduszek jest 9.
W Touranach przed i po lifcie nie było tylnych bocznych ani kolanowej.. W 1T3 na 90% też nie, ale niech ktoś bardziej w temacie potwierdzi.
sam nie wiem bo ja mam jeszcze na siedzeniach dodatkowe 5 tak żeby było wygodniej (lepiej się siedzi)
Koledzy nowe zdjęcia z ostatniego moda dla spacewalker
Miki76,
Dodałbyś więcej fotek jak zmontowałeś nawigację w schowek (może manula zrobisz) bo fajnie to wyglądam. Licznik extra wygląda, żeby łatwo było taki w benzynie dostać już bym miał zamontowany.
ja navi zrobię zdjęcia bo mam już bardziej konkretnie założone ale wszystko zależy jaką ma kto navi bo moja ma szybko złącze że kable są na stałe podłączone pod konsolą i nic nie widać jak jej nie potrzebuje wypinam jednym kliknięciem
nowe foty z zamontowanym navi i nowe zdjęcia licznika oraz dziś zamontowałem nowy panel climatronika i teraz to o wiele lepiej wygląda jeszcze tylko radio i będzie komplet
klima działa silniczków nie przerabiałem zastosowałem inny patent i zobaczę jak się będzie sprawować po prostu odkręciłem schowek i wyjąłem pierwszą klapkę i zobaczę bo kabelki pomostkować zawsze idzie ale jak ten sposób będzie działał to po co ciąć i lutować
cheles napisał/a:
A jak zamontowałeś ???
ja z tyłu schowka musiałem przewiercić jedną dziurkę oraz na samym końcu od spodu też tak żeby przeszedł kabel do szybko złącza po zamontowaniu szybko złącza nic nie widać zobacz na zdjęcia w tych nowych schowkach klapka idzie bardzo wysoko do góry i musiałem zrobić takie zaczepy żeby po zamontowaniu navi ją obniżyć bez żadnej ingerencji w schowek i teraz podczas jazdy mam szybę wolną nic nie przeszkadza
Wczoraj kupiłem nowe radio do mojego tourana RCD 310 z czarno białym wyświetlaczem
Łatwo można przerobic wtyczkę gruszki do cb radia-ja założyłem taką fajkę-przeróbka w serwisie 15zł i teraz podłokietnik ładnie się otwiera i przede wszystkim nie gniecie kabla
Nie ważne ile na liczniku - ważne ile na zbiorniku