To następnym razem do wlkp wpadasz na spot czarnym do nas białego już widzieliśmy ostatnio
Turanek i Czarna Moc
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Re: Turanek i Czarna Moc
Nigdy nie był z obniżonym zawieszeniem. Naoglądałem się przed kupnem setek wersji z Oakland na niemieckich forach i stały seria. Zawieszenie sportowe było do zamówienia extra przy kołach Oakland za 0 euro, ale nie było w standardzie z kołami (co ciekawe teraz w konfiguratorze pakietu zawieszenia sportowego w ogóle nie ma).Turanek pisze: 6. Co prawda pakiet kół Oakland był kiedyś razem z obniżonym zawieszeniem, to teraz już nie.
[ Dodano: Wto Paź 01, 2013 22:01 ]
P.S.
Opowiadaj jak osiągi, zauważyłeś jakąś różnicę w porównaniu do Białasa? Jak DSG? Jakieś uwagi?
- Marco_Polo
- Specjalista
- Auto:: VW Sharan 2.0 TSI 220KM
- Imię:: Marek
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Turanek gratulacje zakupu ale wypasiona bryka 
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Dziękuję za gratulacje.
Ponowna aktualizacja pierwszej strony.
Fotki pojawią się wkrótce.
Nie mogę się przyzwyczaić do wolnej prawej ręki
(na razie jeździłem sam) i odruchowo przy odpalaniu lewa stopa opada na dywanik.
Najwięcej roboty będę miał przy podwyższanej podłodze, bo w 1T3 w innej pozycji są szekle. Boczki mają w innych miejscach szekle dla zwykłej i podwyższanej podłogi. Przy przeróbce na podwyższaną trzeba będzie wycinać 4 miejsca na szekle, bo inaczej je ta podłoga zakryje
Ponowna aktualizacja pierwszej strony.
Fotki pojawią się wkrótce.
Na razie nie szaleję bo jest na dotarciu. Moc czuć, po prostu ciągnie do przodu. Cóż DSG, czasami mam wrażenie, że za nisko redukuje przy wyprzedzaniu, chcąc osiągnąć obroty max. mocy.Opowiadaj jak osiągi, zauważyłeś jakąś różnicę w porównaniu do Białasa? Jak DSG? Jakieś uwagi?
Nie mogę się przyzwyczaić do wolnej prawej ręki
Najwięcej roboty będę miał przy podwyższanej podłodze, bo w 1T3 w innej pozycji są szekle. Boczki mają w innych miejscach szekle dla zwykłej i podwyższanej podłogi. Przy przeróbce na podwyższaną trzeba będzie wycinać 4 miejsca na szekle, bo inaczej je ta podłoga zakryje