Wrzuciłem kodowanie od Tomasz_W-wa i było bez zmian.
Któregoś dnia FADER wskoczył! i wyłączyłem tylne głośniki.
Niestety znów go nie ma a nic nie było zmieniane.
Co dziwnego, wczoraj przy odpalaniu auta na wyświetlaczu radia wyskoczyła informacja LOW BATTERY.
Ktoś z czymś takim się spotkał kiedyś?
RCD 310 - brak FADER?
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Re: RCD 310 - brak FADER?
LYJO a nie masz kogoś z Touranem (albo innym autkiem które ma Can-a, np. Golf V) żeby podpiąć radyjko i sprawdzić. Jeżeli w drugim autku (oczywiście musi mieć głośniki z przodu i z tyłu) w radiu będzie opcja Fader to wina instalacji w Twoim autku, jeżeli też nie będzie to wina radia.
Szkoda, że nie mieszkasz blisko mnie to byśmy obadali i można by moje radyjko podpiąć do Twojego autka, może podskoczysz do mnie
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Szkoda, że nie mieszkasz blisko mnie to byśmy obadali i można by moje radyjko podpiąć do Twojego autka, może podskoczysz do mnie
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Lyjo,
A przypadkiem to aku nie masz do wymiany, o z komunikatem low battery to system wykrył, małe napiecie i w tym przypadku wyłacza radio. Podjedz do ktoregos z kolegow i przeluzcie radyjko to bedzie pewnosc tak jak radzi Tomek
A przypadkiem to aku nie masz do wymiany, o z komunikatem low battery to system wykrył, małe napiecie i w tym przypadku wyłacza radio. Podjedz do ktoregos z kolegow i przeluzcie radyjko to bedzie pewnosc tak jak radzi Tomek
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Radyjko działało normalnie nie wyłączylo go. Aktu ma 2 lata nie całe. Z diabetologia raczej nie może być nic złe bo prze Chwilę Fader był na tym radiu 
Moje auto jest baaaaaardzo dziwne
------------------------------
Naszkryklołech to z mojego fona co mo Tapatalk i kery stoi w antryju na byfyju kole szklonki tyju
Moje auto jest baaaaaardzo dziwne
Naszkryklołech to z mojego fona co mo Tapatalk i kery stoi w antryju na byfyju kole szklonki tyju
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
LYJO
Ok, aku masz w porządku ale wcześniej przed tym komunikatem nie bawiłeś się czymś na wyłączonym zapłonie ?
Ok, aku masz w porządku ale wcześniej przed tym komunikatem nie bawiłeś się czymś na wyłączonym zapłonie ?
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Czymś tzn czym? Może radio chodZiło i mechanika na wyłączonym zapłonie jak było Na warsztacie w ubiegłym tygodniu jak Eye robili.