Btw. Ciekaw jestem jak będzie na żywo wyglądał pomarańczowy habanero!! Podejrzewam, że będzie kozak

Doprecyzuję. W wersji HL oba fotele są Top-Komfort bez regulacji długości siedziska, ale z szufladami pod każdym. To o czym piszesz to fotele "Top-Komfort ergoActive z elektryczna regulacją" - opcjonalne, ale tu faktycznie masz wybór czy chcesz tylko fotel kierowcy czy oba.marcinde pisze:...fotele top komfort różnią się od zwykłych dodatkowa regulacją długości siedziska (również ręczną). w cenniku jest wybór, czy oba fotele mają być top komfort, czy tylko fotel kierowcy...
1. faktycznie są w przeciwmgielnych żarówki halogenowe. Mi też się to nie podoba bo pasują do ledów jak pięść do nosa. Ale... może w warunkach mgły żółte światło halogenów będzie bardziej efektywne niż biały led.donjuanik pisze:1- Swiatła dzienne led (z pakietu bizness ) a przeciwmgielne przy doswietlaniu zakretów mam zółte co mnie strasznie irytuje bo jedno z drugim nie pasuje czy to tylko kwestia zmiany żarówek na ledowe?
2- Czy czułość wycieraczek można jeszcze bardziej podkrecic w serwisie bo za późno mi sie załanczaja gdy juz szyba mocno zapadana
3- W konfiguratorze w cenniku pojawiła się listwa chrom na rant bagaznika - diler mówił ze nie warto przepłacac za znaczek vw on kupił na allegro za 1/3 ceny. Nie ma jeszcze dedykowanych do nowego turana i zalecał od t5 i obciąć np:
Może robiłeś zdjęcia - ciekaw jestem jak wersja R Line wygląda w środku.donjuanik pisze: Na targach motoshow byly 2 turany rs , troche za malo sportowych cech najbardziej rozczarowuje mnie tapicerka.