RCD 510
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
andrz3j, tyłu nie mam zdjęcia, lecz miałem jedno wejście antenowe puste, a że troche działam w "antenach" to odrazu mi sie skojarzyło GPS, błedem sypie tym co pisałem ,a na panelu z przodu pisze satelite, i po kliknięciu pisze że antena nie podłączona, zgadza się z błedem z VCDS-em , ale możliwe że Ty tego nie masz mając to samo radio? ,byłoby to dziwne, więc raczej nie sądze?
- andrz3j
- Specjalista
- Auto:: T1, 1.6 FSI BAG, 2003
- Imię:: Andrz3j
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
Ato już chyba wiem.. Z przodu na panelu masz po lewej od gory AM,FM,SAT.
Twoje radio to wersja RCD510 Premium moje to RCD510

Masz chyba coś takiego 1K0035180AC. Radio AM/FM i radio SAT (zapewne na radiu masz dopisek Sirius). Do takiego radia najczęściej montują rekiny. Nie wiem jak będzie działać jak podepniesz antenę GPS jakie podłączają do RNS510 o którym pisał cheles. Może na zlocie podepniesz taką i sprawdzisz najpierw.
Moje wygląda tak.

Twoje radio to wersja RCD510 Premium moje to RCD510

Masz chyba coś takiego 1K0035180AC. Radio AM/FM i radio SAT (zapewne na radiu masz dopisek Sirius). Do takiego radia najczęściej montują rekiny. Nie wiem jak będzie działać jak podepniesz antenę GPS jakie podłączają do RNS510 o którym pisał cheles. Może na zlocie podepniesz taką i sprawdzisz najpierw.
Moje wygląda tak.

-
- Władca postów
Kolego za to że chciało Ci sie aż tyle zdjęć umieścić
sie należy
, no na pewno mam RCD 510 Premium bo sprawdziłem właśnie na fotce i tak pisze, a z resztą sirius też tam jest
, po prostu nie wiedziałem że są różne RCD 510 ....
na zlocie mnie nie będzie, to spróbuje zakupić zwykłą antene i podłączyć w wolnej chwili, tylko kiedy ona będzie to nie wiem 

-
- Władca postów
dla mnie taki powód mijałby się z celem, chociaż Cie rozumiem, na nieparzystych jak złapie a nie jest to docelowa częstotliwość to sam dostrajał, a po drugie większość stacji ,nawet tych lokalnych co pisałem powyżej ma minimalnie jedną częstotliwość ,a czesem to jest ich 2,3 na ten sam regionparu stacji nie posłuchasz na tym radyjku.. miałem możliwość kupna takiego w niezłej cenie ale z tego względu odpuściłem.

A co do wersji, ame/euro, to pewnie nie wiele osób potrzebowało,aby to "rozpracowywać" ,autko oryginalnie montowane w autkach w niemczech...