a jeżeli przekoduje na Tryb Ameryka Północna to jak przekręcę pokrętło na AUTO to będzie automatycznie dobierał moment zapalania się świateł?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Jak masz czujnik RLS to zapalą się zgodnie ze stanem dnia/nocy.... a jak nie to zapalą od razu mijania/postojowe. Nie wiem czy dobrze rozumujesz to zakodowanie....na włączniku świateł w pozycji 0 będziesz wykorzystywał światła mijania jako światła dzienne ( można je tez trochę przyciemnić ) sterowane dźwignia hamulca ręcznego... Dokładnie przestudiuj link, który zapodałem...
takie pytanie, czy za pomocą VCDS można sprawdzić filtr cząstek stałych w jakim jest stanie ? Jeżeli jest to możliwe to prosiłbym o jakiego linka lub też poinstruowanie mnie jak to zrobić, za pomoc wielkie dzięki
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
MVB 075.1: Temperatura spalin przed turbosprężarką
MVB 075.2: Temperatura spalin przed filtrem cząstek stałych (DPF)
MVB 075.3: Poziom zapełnienia filtra cząstek stałych...
MVB 075.4: Temperatura spalin za filtrem cząstek stałych (DPF)
prosiłbym o instrukcję na priv jak dojść do tego w tym programie bo jestem początkującym użytkownikiem.
Ciapek pisze:Muszę w Passacie B5 wyłączyc vagiem automatyczne zamykanie drzwi po wyjsciu albo wejsciu do auta. Nie chodzi o zamykanie w czasie jazdy pow. 15 km/h.
Zakupiłem kabelek VAG01 w firmie w której koledzy braliście czyli e-service. I pytanie jak instalować oprogramowanie VCDS na kompie z podłączonym kabelkiem czy bez kabla ???
cheles pisze:Może głupie ale trudno, kto pyta nie błądzi
Zakupiłem kabelek VAG01 w firmie w której koledzy braliście czyli e-service. I pytanie jak instalować oprogramowanie VCDS na kompie z podłączonym kabelkiem czy bez kabla ???
Bez przy instalacji zainstalują się sterowniki do kabla.
cheles pisze:Może głupie ale trudno, kto pyta nie błądzi