Moje wygląda identycznie ale ma dodatkowo napis mp3 nad wlotem płyt CD.
Natknąłem się już wcześniej na ten film szukając informacji o AUX i przyznam że nie bardzo kumam, bo widać, że dopisanie jedynki w kodowaniu spowodowało uaktywnienie wejścia AUX. W opisie kodowania z kolei widać, że jedynka na końcu to "Active/remote supplied antenna", nie rozumiem co ma jedno do drugiego.
Z kolei na innym filmiku
link aktywacja AUX w tym radiu odbywa się przez dopisanie 2 w kodowaniu, a 2 jest opisane jako "CD changer/iPOD connection " i to ma sens.
Dopisałem się do wątku, bo nie wiem czy potrzebny mi ten emulator czy zmiana tego kodowania załatwia sprawę i wystarczy tylko sam kabelek, a jeżeli tak to co dodać 1 czy 2 na koniec ?
Chyba że różnica polega na tym czy jest obsługa mp3 czy nie ma?
-- N lis 10, 2019 00:45 --
gordon pisze:Nie wiem jakie masz to RCD300, sam miałem takie radio bardzo dawno temu, ale zerknij na
ten filmik..
Jednak emulator w moim przypadku niepotrzebny. Wystarczy zmienić kodowanie tak jak na filmiku, który wskazał kolega gordon i podłączyć sygnał pod piny 7-8 i masę pod 2. Czyli wystarczy zwykły kabelek kostka->jack za 6 zł tak jak w przypadku RCD310, trzeba tylko przełożyć odpowiednio piny w kostce zanim włożymy do radia. Moje radio to dokładnie RCD300 mp3 BVX. Pozdrawiam.