Ubezpieczenie AC od kradzieży

Problemy ogólne, które nie pasują do innych tematów.
Awatar użytkownika
borge
Przeglądacz
Auto:: Nissan X-Trail
Imię:: Grzegorz
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: borge »

Damian_NO pisze:mam bardzo dobrego adwokata, który zajmuje się ubezpieczeniami:)
male OT
jakby byl dobrym adwokatem to mialby tylu klientow i spraw ze nie musialby dorabiac ubezpieczeniami

wracajac do meritum przedluzylem ubezpiecznie OC+AC u dotychczasowego (Link4),
nawet namiar na TU wskazane przez forumowego guru : ) Jarrego, nie zaproponowalo lepszych warunkow
wiem, wiem, niektorzy twierdza ze TU 'bez marmurow' to naciagacze i w razie koniecznosci realizacji wyplaty odszkodowania,
klient staje przed sciana placzu ale mysle ze obecnie wszystkie TU dzialaja w mysl zasady: 'straty wasze, zyski nasze'

jest tez druga strona medalu - nieuczciwi klienci o czym mialem mozliwosc przekonac sie ostatnio,
dzialajac z pelnomocnictwa jednego z TU (co prawda nie przy szkodzie komunikacyjnej ale NW w zw. ze zdarzeniem drogowym),
cwaniactwo 'wyludzaczy' irytuje ale jednoczesnie ich glupota i naiwnosc rozsmieszaja do lez

pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
wksgymsport
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Re: Ubezpieczenie AC od kradzieży

Post autor: wksgymsport »

Marco_Polo pisze:Z tego co kojarzę to Proama nie ma napraw w ASO ani oryginalnymi częściami
Marco_Polo pisze:Z tego co kojarzę to Proama nie ma napraw w ASO ani oryginalnymi częściami. Moje auto jest wyceniane według ubezpieczycieli powyżej 40tysPLN więc i stawka nawet przy najwyższych zniżkach jest dosyć wysoka. Ja wybieram stałą sumę ubezpieczenia przy szkodzie całkowitej czy kradzieży. Ogólnie jakoś nie mam przekonania do tych ubezpieczycieli direct. Biorę co roku opcję OC+AC+NNW+Assistance (obecnie od miejsca zamieszkania do 400km).

Pozdrawiam
Damian_NO pisze:Mi głównie chodziło o AC na wypadek kradzieży. Mam głębokie przekonanie, że nie będę musiał z niego skorzystać.
Proama ma 3 opcje... kosztorys, kosztorys na oryginalnych czesciach bez logo vw- ktore wychodza z jednej fabryki, i opcje aso. wiadomo najdrozsza jest opcja aso. polecam seriws na czesciach zamiennych z tej samej fabryki.

-- 25 lip 2014, o 10:56 --

Informuje że jest teraz kilka firm ktore przepisuja zniżki z oc na AC :) Takze jak ktos potrzebuje informacji to pisać lub dzwonic! Zawsze służe pomoca przy wybraniu najlepszej opcji !
Ubezpieczenia OC AC NNW, i inne. Przez telefon i mail. Bez wychodzenia z domu. Dla Klubowiczów maksymalna zniżka!
http://www.wksgymsport.pl
ODPOWIEDZ