Adminowskie działania...
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
priorytetowo trzeba poprawić szukajkę ,a dokładnie ją zmienić , niestety woła o pomstę do nieba
nawet znając dokładny tytuł tematu ,to w większości go nie znajduje
, a jeszcze wracając do tematu że u wielu wyskakuje info o przekierowaniu, czy np ze strona forum jest zawirusowana, lub otwiera sie inna ,a za 2 lub 3 razem jest oki, to macie "tajnego" wirusa typu backdoor....ciężki do wykrycia przez antywirusa,a najgroźniejszy do wyłudzeń i radzę tym nie otwierac stron bankowych w ten sam sposób, przekierowanie idzie przez server DNS ,najczęściej googli 8.8.8.8 , co tłumacząc łopatologicznie my wykonując wywołanie strony jesteśmy krok za tzw. wyłudzaczami, każda kolejna czynność najpierw idzie do nich następnie za kilka milisekund do nas...

-
- Władca postów
cheles, Dr web wykrywa bez najmniejszego ale, oglnie tego antywira b.polecam ,ruski patent...a eset i kaspesrski maja bardzo duze problemy ze zdiagnozowaniem backdoor-ow ...
A jeżeli nie chce Ci sie zmieniać antywira to ściągnij sobie najnowszy scaner dr weba "curetit" ,uruchamiasz scanujesz,usuwasz wirusy, bez instalowania, tylko jeśli np za 3 dni chciałbyś mieć najnowszą baze wirusów to musisz go ściągnąć od nowa

A jeżeli nie chce Ci sie zmieniać antywira to ściągnij sobie najnowszy scaner dr weba "curetit" ,uruchamiasz scanujesz,usuwasz wirusy, bez instalowania, tylko jeśli np za 3 dni chciałbyś mieć najnowszą baze wirusów to musisz go ściągnąć od nowa
-
- Władca postów
ja właśnie szarpie

Co do obciązenia komputera , to jest to antywirus gdzie jeden z najmniej na rynku obciąża system, najnowższa wersja 8, pobiera zaledwie 512 Ramu , ja osobiście korzystam z licencjonowanej wersji od 5 lat, nie dość że najlepszy to i najtańszyMiki76 pisze:lock00 skąd można ściągnąć tego antivirusa ja używam teraz AVG internet security 2013 i mnie już coraz bardziej wkurza i planuje zmiana czy ten co polecasz nie obciąża systemu tak jak norton

ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/windows/8 ... 00-win.exe (wersja darmowa do testowania)
Albo można pobrać z netu odpowiednią wersje