Adminowskie działania...

Tu zgłaszamy wszelkie propozycje zmian odnośnie działania forum.
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów
Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
Imię:: Rołbert
Podziękował: 584 razy
Otrzymał podziękowań: 828 razy

Re: Adminowskie działania...

Post autor: jarry »

sobek187 pisze:Powiem tak nie dołożę ani grosza
za szczerość masz punkta reputacji :oki:
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)

"Frustra vivit, qui nemini prodest"

*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
Awatar użytkownika
GASIOR997
Specjalista
Auto:: SHARAN 7N2
Imię:: GASIOR
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 61 razy

Post autor: GASIOR997 »

Nikt nie każe tobie płacić kto chce to sobie zapłaci czy na forum czy na domenę. Kto się poczuwa, że nie zrobił ani jednego manuala jak ty to coś za to daje w jakiś sposób i się odwdzięcza. Za to co zobaczył jak ktoś to zrobił i zrobił sam.
Nie tak jak ty chwali się zegarami kierownica i wiele innymi rzeczami co sami tego nie zrobili . I nie wiadomo czy nawet śrubkę umią odkręcić. Bo za kasę ktoś tobie to zrobił i nawet nie wiesz jak.

A nie wnosisz nic bo nie umiesz nic.

Albo chcesz nakręcić innych żeby pojechali do tego co ci to zrobił. To nie sztuka żeby ktoś komuś coś zrobił trzeba zrobić samemu i z siebie coś dać udowodnić coś , że się umie robić nie pisać czy gadać . Bo gadać to każdy umie nawet z pod budki z piwem.

A co do tematów to są zamykane bo czasami trzeba poszukać a nie pisać 2 razy to samo od tego mamy głowę z mózgiem i nie zaczynać wątków 2 razy takich samych. Bo forum się zapcha.

I tu ciebie nikt nie trzyma na tym forum jak się ci tu nie podoba to zapisz się do trabant forum tam będziesz miał kolegów.

A jak ci tu za mało to wnieś coś do forum jakiegoś manuala a nie tylko się chwalisz nie swoja robotą.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sobek187
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: sobek187 »

marynarz75 akurat za wiedzę nie biorę kasy i jak ktoś potrzebuje informacje to jak tylko chce to ja odemnie ma....a jak sam wiesz części nie rosną na drzewach a jak już coś komuś sprzedam to się potem nie wypieram a po drugie pytałeś mnie o coś ze wiesz ze nie robię tego za darmo?
jarry szczerość zawsze popłaca :)
Gasior997 ty jesteś ewenementem tego forum bo piszesz ze gadasz ze spacewalker a z tego co wiem to on ma ciebie w nosie po drugie to ty chcesz od ludzi kupować części bez kasy bo jak byś nie pamiętał to dzwoniłeś do mnie żebym ci licznik wysłał a po trzecie to nie masz bladego pojęcia jesli o przerabianie auta i nie wiesz nic co mam przerobione i napewno nie płace za przerobienie swojego auta.
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2014 20:27 przez sobek187, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów

sobek187 pisze:jarry szczerość zawsze popłaca :)
no to masz i drugiego punkcika ode mnie :)
pozdraVWiam, jarry

Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

sobek187 pisze:marynarz75 akurat za wiedzę nie biorę kasy i jak ktoś potrzebuje informacje to jak tylko chce to ja odemnie ma....a jak sam wiesz części nie rosną na drzewach a jak już coś komuś sprzedam to się potem nie wypieram a po drugie pytałeś mnie o coś ze wiesz ze nie robię tego za darmo?
jarry szczerość zawsze popłaca :)
Ale ja Ci wcale nie zarzucam ze to cos zlego i oczywiście ze części nie sa gratis tak jak i ewentualna robocizna.. Wiec nie odczytuj tego na jakies czepianie się itp. jak dla mnie jest OK

A co do "drugiego" to owszem pytałem o cos na PW ale póki co nie doczekałem się odpowiedzi... no cóz może pytanie było zbyt infantylne... :ok:
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
Awatar użytkownika
Muti
Władca postów
Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię:: Mateusz
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 365 razy

Post autor: Muti »

sobek187 pisze:I powiem tak trochę rzeczy przerobiłem w swoim aucie i uważam ze poza paroma modami nic ciekawego tu sie nie dzieje w porównaniu z innymi forami nie mówiąc o zagranicznych..

sobek187 pisze:Powiem tak nie dołożę ani grosza gdyż myślę ze wnoszę więcej poza forum( niektórzy wiedza o czym mówię) bo przez forum sie nie da bo tematy sa zamykane oraz nie wszystkim sa na rękę...

Sam sobie przeczysz..Chcesz,żeby były fajne rzeczy na forum, a sam jak przerabiasz to się nimi nie dzielisz i jak ktoś się o coś pyta, to każesz pisać na PW,a tam gratisowo tego nie robisz..

sobek187 pisze:.... komercja....reklamy..
Tak, Ty też sie reklamujesz pokazując swoje mody i się nimi nie dzielisz jak to marynarz ujął "gratis".. Mam rację? Jeżeli nie to powiedz jak jest,a ja się biję w pierś.
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2014 20:31 przez Muti, łącznie zmieniany 2 razy.
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Re: Odp: Adminowskie działania...

Post autor: cheles »

Gąsior997 pijesz do mnie czy do Sobka?. Jeżeli nie znasz mnie czy jego to najlepiej zamilcz bo pierdzilesz głupoty.
Muti, z całym szacunkiem do Ciebie a o jakich modach mowimy, Panowie o modzie jak zdjąć tapicerke z drzwi ? Wystarczy książka, sorry ale przy tylu specjalistach to dział mody powinien smigac nowościami i extra dodatkami a w naszym przypadku to każdy czeka aż drugi wrzuci i skorzysta i nic od siebie

Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2014 20:36 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
sobek187
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: sobek187 »

Panowie bez obrazy ale Jarry, marynarz75, Muti, Gasior977 ale da sie odczuc ze jarry wami kieruje za wszelka cenę chcecie pokazac ze ja bije piane a tak naprawde to wy zaklamujecie to forum jarry zarabia na przerobkach Muti sprzedaje kosmetyki, Gasior997 nie wie o co chodzi a marynarz75 pije do mnie a jak byles na spocie to trzeba bylo podejsc i zapytac to bym ci odpowiedzial i na PW nie siedze caly czas
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów

Muti pisze:Tak, Ty też sie reklamujesz pokazując swoje mody i się nimi nie dzielisz jak to marynarz ujął "gratis".. Mam rację?
Muti ale co jest złego w pochwaleniu się że coś się zrobiło i potem poprzez PW zapraszanie do "roboty" do siebie za kasiorkę? Przecież sobek poświęca swój czas i jeśli chce to nie musi się z tym dzielić z nikim a już szczególnie na forum, takie jego święte prawo.

A że nie pisze manuali, cóż nie każdy chce podcinać gałąź na jakiej siedzi.

Ja popieram sobka :oki:
cheles pisze:w naszym przypadku to każdy czeka aż drugi wrzuci i skorzysta i nic od siebie
hmm... mogę prosić Leszku o definicję słowa KAŻDY w tym zdaniu?
twoje manuale są w spisie manuali, moje są, Mutiego są, Gąsiora są...
pozdraVWiam, jarry

Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów

sobek187 pisze:ale da sie odczuc ze jarry wami kieruje
z całym szacunkiem w poszanowaniu mam wasza "wojnę"
sobek187 pisze:marynarz75 pije do mnie a jak byles na spocie to trzeba bylo podejsc i zapytac to bym ci odpowiedzial i na PW nie siedze caly czas
Ja nie pije, ja pisze wprost. Osobiscie się nie widzieliśmy więc nie było możliwości zapytać. Pisząc o spocie miałem na myśli nasz ostatni (wczorajszy) regionalny spot i samochód kolegi adamki.
A zapytanko było faktycznie błachostką i "bez ciśnienia" na odpowiedz wiec relax... :piwo:
sobek187 pisze:Gasior997 nie wie o co chodzi
:brawa: :hahaha:
Awatar użytkownika
Muti
Władca postów
Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię:: Mateusz
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 365 razy

Post autor: Muti »

sobek187 pisze: Muti sprzedaje kosmetyki,
Podaj mi osoby, którym sprzedałem kosmetyki!! Nie handluję kosmetykami,a jedynie się interesuje kosmetyką. Na I OZ załatwiłem ze sklepem promocyjne ceny dla nas na zlot + miałem jeszcze dowieźć je na miejsce za free,ale pomysł nie wypalił i nic nie sprzedawałem... Także słucham!! Konkrety...

A co do modów,to sorry,ale jak coś robię to wrzucam to na forum i stąd się bierze wartość dodana od poszczególnego pracownika/użytkownika i doprowadza do ogólnego sukcesu firmę/grupę osób. Wartość kreują jednostki,nie ogół. Także zapraszam i podziel się z nami swoją wiedzą/doświadczeniami/pracami,aby wykreować tę wartość, którą tak doskonale zauważyłeś na obcych forach.
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)
Awatar użytkownika
GASIOR997
Specjalista
Auto:: SHARAN 7N2
Imię:: GASIOR
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 61 razy

Post autor: GASIOR997 »

To co ja chcę wszystko za darmo a ty masz zrobione wszystko za darmo ? To jesteś ich króliczkiem doświadczalnym . A co do licznika to w ciemno nie chciałem od ciebie brać tylko najpierw sprawdzić a jak ci nie zależało na sprzedaży to twoja sprawa. Zapamiętaj sebek187 - cwaniak zawsze traci 2 razy. Jerfik się nie bał wysłał mi licznik i mi spasował i go wziąłem a mu tez wysłałem nowszy i nie sępiłem się na kasę. Ja nic nie wiem co masz przerobione a tym bardziej nie wiesz ty sam co ci przerobili patrz żeby cie na coś innego nie przerobili. HEHEHEHE A dla Spacewalkera przynajmniej nie wchodzę w tyłek tak jak ty. Nie chce gadać to nie, a ty się u niego niedługo w gównie utopisz tak mu w tyłek włazisz. Zero ambicji i honoru chyba jesteś jego pupilkiem . A co do zapłaty to mnie nie interesuje jak im płacisz za to, twoja sprawa. :brawa:

-- 3 lut 2014, o 19:50 --

Wszystko pisze do sobka
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2014 20:56 przez GASIOR997, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów

Muti daj spokój :)

pewne osoby zawsze wiedzą wszystko lepiej i nie przekonasz, wrzuć na luz...

jak napisałem popieram stanowisko sobka, ma do tego pełne prawo, ani nie musi dawać grosza na forum ani nie musi dodawać żadnych manuali, może za to krytykować co się na forum dzieje bo mamy demokrację i pluralizm :super:

każdy może sobie sam myśleć o tym wszystkim co chce, a zdroworozsądkowych wypada pozdrowić :drinks:

w razie co polecam jeszcze ewangelia według świętego Mateusza 7:3-5...
pozdraVWiam, jarry

Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów

jarry pisze:bo mamy demokrację i pluralizm
to w końcu mamy czy nie mamy? Bo myślałem że jest Dyktatura ewentualnie Cesarstwo? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
Grześ
Użytkownik
Auto:: Touran 1.9TDI 2004r
Imię:: Grzegorz
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 18 razy

Post autor: Grześ »

Kurcze to jest lepsze niż TRUDNE SPRAWY, albo DLACZEGO JA!!! :hahaha: