za szczerość masz punkta reputacjisobek187 pisze:Powiem tak nie dołożę ani grosza

za szczerość masz punkta reputacjisobek187 pisze:Powiem tak nie dołożę ani grosza
no to masz i drugiego punkcika ode mniesobek187 pisze:jarry szczerość zawsze popłaca
Ale ja Ci wcale nie zarzucam ze to cos zlego i oczywiście ze części nie sa gratis tak jak i ewentualna robocizna.. Wiec nie odczytuj tego na jakies czepianie się itp. jak dla mnie jest OKsobek187 pisze:marynarz75 akurat za wiedzę nie biorę kasy i jak ktoś potrzebuje informacje to jak tylko chce to ja odemnie ma....a jak sam wiesz części nie rosną na drzewach a jak już coś komuś sprzedam to się potem nie wypieram a po drugie pytałeś mnie o coś ze wiesz ze nie robię tego za darmo?
jarry szczerość zawsze popłaca
sobek187 pisze:I powiem tak trochę rzeczy przerobiłem w swoim aucie i uważam ze poza paroma modami nic ciekawego tu sie nie dzieje w porównaniu z innymi forami nie mówiąc o zagranicznych..
sobek187 pisze:Powiem tak nie dołożę ani grosza gdyż myślę ze wnoszę więcej poza forum( niektórzy wiedza o czym mówię) bo przez forum sie nie da bo tematy sa zamykane oraz nie wszystkim sa na rękę...
Tak, Ty też sie reklamujesz pokazując swoje mody i się nimi nie dzielisz jak to marynarz ujął "gratis".. Mam rację? Jeżeli nie to powiedz jak jest,a ja się biję w pierś.sobek187 pisze:.... komercja....reklamy..
Muti ale co jest złego w pochwaleniu się że coś się zrobiło i potem poprzez PW zapraszanie do "roboty" do siebie za kasiorkę? Przecież sobek poświęca swój czas i jeśli chce to nie musi się z tym dzielić z nikim a już szczególnie na forum, takie jego święte prawo.Muti pisze:Tak, Ty też sie reklamujesz pokazując swoje mody i się nimi nie dzielisz jak to marynarz ujął "gratis".. Mam rację?
hmm... mogę prosić Leszku o definicję słowa KAŻDY w tym zdaniu?cheles pisze:w naszym przypadku to każdy czeka aż drugi wrzuci i skorzysta i nic od siebie
z całym szacunkiem w poszanowaniu mam wasza "wojnę"sobek187 pisze:ale da sie odczuc ze jarry wami kieruje
Ja nie pije, ja pisze wprost. Osobiscie się nie widzieliśmy więc nie było możliwości zapytać. Pisząc o spocie miałem na myśli nasz ostatni (wczorajszy) regionalny spot i samochód kolegi adamki.sobek187 pisze:marynarz75 pije do mnie a jak byles na spocie to trzeba bylo podejsc i zapytac to bym ci odpowiedzial i na PW nie siedze caly czas
sobek187 pisze:Gasior997 nie wie o co chodzi
Podaj mi osoby, którym sprzedałem kosmetyki!! Nie handluję kosmetykami,a jedynie się interesuje kosmetyką. Na I OZ załatwiłem ze sklepem promocyjne ceny dla nas na zlot + miałem jeszcze dowieźć je na miejsce za free,ale pomysł nie wypalił i nic nie sprzedawałem... Także słucham!! Konkrety...sobek187 pisze: Muti sprzedaje kosmetyki,
to w końcu mamy czy nie mamy? Bo myślałem że jest Dyktatura ewentualnie Cesarstwo?jarry pisze:bo mamy demokrację i pluralizm