1. seba244
2. jeżu może być inne miejsce.....
3. Kurik obecny
4. Lyjo (dopiero o 20.00)
5. tomasino (będę około 19:00)
6. aki (o której zaczynamy spota ?)
7. Cyrus - czy bierzecie kobitki ?? Bo moja Ivka pyta
Ja jednak odpadam całkowicie. Przepraszam.
Poprawiona (aktualna) lista ponizej.
1. seba244
3. Kurik obecny
4. tomasino (będę około 19:00)
5. aki (o której zaczynamy spota ?)
6. Cyrus - czy bierzecie kobitki ?? Bo moja Ivka pyta
LYJO pisze:Cyrus - czy bierzecie kobitki ?? Bo moja Ivka pyta
Ja Marte zabieram....
Co do miejsca... proponuje jednak gdyby nie padało coś na zewnątrz, ale nie robiąc zamieszania możemy się spotkać w tradycyjnym miejscu i zadecydujemy... Dajcie znać i rozsyłam masową korespondencję......
LYJO pisze:Ja jednak odpadam całkowicie. Przepraszam.
1. seba244
3. Kurik obecny
LYJO pisze:Ja jednak odpadam całkowicie. Przepraszam.
1. seba244
3. Kurik obecny
1. seba244
3. Kurik obecny
6. Cyrus
7. forest
Czyli tradycyjnie real? po południowo-wieczorny spot czy wyjeżdżamy na dwa dni? Jeśli na dwa ja niestety w sobote odpadam syn ma urodziny, ale w piąteczek możemy zrobić jakiś przejazd i może waląc po browarq
Jeśli można co do godziny to może 17:00? Ja klasycznie o 19:00 spadam na salę jak co piątek ale jak będziecie o 21:15 to wracam z powrotem
Spotykamy się na "Patelni". Uważam, że jest to o wiele lepsze miejsce, a w piątek ma być już ładnie i ciepło. W przypadku gdyby synoptycy się pomylili zawsze możemy podjechać sobie na parking pod realem.
To zaraz leci masowa korespondencja.... Czy ktoś możne zamieścić mapkę dojazdu dla mniej zorientowanych....???
Jest filmik z dojazdem od strony Sosnowca (droga 86)
jadąc A4 zjeżdżamy na drogę nr 86 w kierunku na Bielsko i Tychy. Po około 300m zobaczycie nad drogą kładkę dla pieszych ( na mapce zaznaczona na żółto), przed tą kładką zjeżdżamy z drogi w prawo, inaczej się nie da i dalej kierujemy się tak jak pokazuje droga zaznaczona na czerwono.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.