Ja wiem ze z tym wypelnieniem bedzie problem dla tego min. jeszcze tego nie rozprowadzam, ale mam w domu czarna matowa folie termokurczliwa,ktora mozna podkleic od spodu a od gory zalac czarnym silikonem lub klejem na goraco (tez jest czarny) jak ktos ma jakis pomysl to niech zapodaje moze mam mozliwosc zorganizowania materialu...
PS oczywiscie kawalek takiej folii dostarcze razem z nakladka
Przemek_85 pisze:Ja wiem ze z tym wypelnieniem bedzie problem dla tego min. jeszcze tego nie rozprowadzam, ale mam w domu czarna matowa folie termokurczliwa,ktora mozna podkleic od spodu a od gory zalac czarnym silikonem lub klejem na goraco (tez jest czarny) jak ktos ma jakis pomysl to niech zapodaje moze mam mozliwosc zorganizowania materialu...
PS oczywiscie kawalek takiej folii dostarcze razem z nakladka
Myślę by zrobić "kopyto" i spróbować wykonać odlew i w to wmontować nakładkę.
cheles pisze:Myślę by zrobić "kopyto" i spróbować wykonać odlew i w to wmontować nakładkę.
Tez o tym myslalem zeby zrobic odlew z zywicy z domieszka czarnego barwnika ale to juz chyba nie w moim zakresie jedna sztuke to mozna by... ale masowo az tyle czasu to nie mam
Mam 2 miesiecznego Boryska wiec zona nie daje mi zbyt wiele czasu wolnego
cheles pisze:Myślę by zrobić "kopyto" i spróbować wykonać odlew i w to wmontować nakładkę.
Tez o tym myslalem zeby zrobic odlew z zywicy z domieszka czarnego barwnika ale to juz chyba nie w moim zakresie jedna sztuke to mozna by... ale masowo az tyle czasu to nie mam
Mam 2 miesiecznego Boryska wiec zona nie daje mi zbyt wiele czasu wolnego
Mam teścia ma do tego smykałkę to z nim pogadam i wytłumaczę co i jak - uchwyt do słuchawki mi zrobił.
Pomysł jak najbardziej, tylko cały szkopuł z tym wypełnieniem.... Jak sami widzicie w oryginalnym pedale wypełnienie nie jest też równo z elementem ze stali, tylko wystaje na zewnątrz, coby noga nie zjeżdżała.... Przemek pomyśl to konkretnie..... Pomysł
Prubowalem zalepic to silikonem,ale nie trzyma sie do tego materialu,moze jakby zmatowic aluminium to byloby lepiej,kupilem wczoraj jakas czarna mase szpachlowa i tez lipa bo nie zasycha znalazlem w sieci cos co nazywa sie zywica do odlewania w formie i jest w roznych kolorach,zostapna w opakowaniach 1litr,tylko zastanawiam sie czy mam tyle czasu aby sie w to angazowac na taka skale...
Czy jakby zalepic to od wewnetrznej strony ta czarna folia termokurczliwa to ten brud nagromadzony w wycieciach bedzie az tak przeszkadzal ? przeciez przy odkurzaniu auta zawsze tam odkurzamy przynajmiej ja jak mam pedaly zablocone to zawsze je mokra szmatka wycieram
Przemek_85 pisze:Prubowalem zalepic to silikonem,ale nie trzyma sie do tego materialu,moze jakby zmatowic aluminium to byloby lepiej,kupilem wczoraj jakas czarna mase szpachlowa i tez lipa bo nie zasycha znalazlem w sieci cos co nazywa sie zywica do odlewania w formie i jest w roznych kolorach,zostapna w opakowaniach 1litr,tylko zastanawiam sie czy mam tyle czasu aby sie w to angazowac na taka skale...
Czy jakby zalepic to od wewnetrznej strony ta czarna folia termokurczliwa to ten brud nagromadzony w wycieciach bedzie az tak przeszkadzal ? przeciez przy odkurzaniu auta zawsze tam odkurzamy przynajmiej ja jak mam pedaly zablocone to zawsze je mokra szmatka wycieram
Przemek jak możesz podeślij mi jedną nakładkę (oczywiście zapłacę) też coś pokombinuję z teściem