Ja miałem dzisiaj tam jechać ale z innych przyczyn nie moglem ..Więc filmu nie ma sorki..
A wiecie ze spotu jak nawrócić w stronę Katowic, Krakowa itp..? Bo najbliższa nawrotka to Giszowiec.
Ten kto jest z okolicy to wie, ale czy inni też wiedzą?
LYJO pisze:kurik, albo na 3stawy, albo zawrócić na IKEI ale 3Stawy bliżej wyjdą
Miłego grilowania. Ja podbijam jutro Poznań
na meczyk tak, to sie masz fanie atmosfera jest extra na meczu na żywo
szerkokości
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
1. seba244
2. jeżu może być inne miejsce.....
3. Kurik obecny
4. tomasino (będę około 19:00)
5. aki (o której zaczynamy spota ?)
6. Cyrus
7. forest
8. Maryś - po raz pierwszy
dopisujcie się
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2012 20:23 przez Maryś, łącznie zmieniany 1 raz.
autek mało ale może i dobrze przyjamniej wszystkie da się oblecieć vagiem itp. bede o 18 no może troszku po 18
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
kurik pisze:A ja się zastanawiam jak tam od Tychów dojechać. Będęmusiał chyba zawinąć się na 3 Stawy a później to już prosto no chyba że ktoś zna inną trasę.
Kurik jakie 3stawy? Jedziesz Górnośląską i będziesz mijał cmentarz komunalmny po prawej skręcasz za cmentarzem komunalnym w prawo i potem zaraz na ustąp pierwszeństwa w lewo i pod most i się obracasz i jesteś na 86 w stronę Tychów. Lyjo kaj ty go pod ikee ciągniesz
Panowie co z tym spotem? Może rzeczywiście niedziela? Ja dziś tylko godzinkę będę i potem ok. 21:15 Jezyk do grillka by się browar przydał ale wtedy to już trzeba trochę posiedzieć żeby browar wyleciał z głowy
Kurik możemy się spotkać na Lotosie przy wylocie z Tychów na Katowice o 18:00 I POMKNIEMY RAZEM
jak co SPOT jest dokładnie tam gdzie napisał JEŻU. nie ma ograniczeń ilościowych nawet w 3 auta można się spotkać
Jeżu pisze:
Zabierzcie sobie coś na ruszt bo będzie.....
OK...
forest pisze:
Kurik jakie 3stawy? Jedziesz Górnośląską i będziesz mijał cmentarz komunalmny po prawej skręcasz za cmentarzem komunalnym w prawo i potem zaraz na ustąp pierwszeństwa w lewo i pod most i się obracasz i jesteś na 86 w stronę Tychów. Lyjo kaj ty go pod ikee ciągniesz