... pompy ABS nie musisz wymieniać
... szukaj zegarów od Tourana lub Caddy ze względu na obudowę, moga byc równiez od innych MK6 ale i tak obudowa musi byc od w/w modeli
juuzek pisze:Przeczytałem cały temat Co do wsadów kodowania wszystko już wiem, pacjent golf plus, obecnie licznik bez fis, zakupiony 2gi z tego samego roku Full FIS, mam modul BP i multi która oczywiście działa, czy manetka będzie potrzebna do obsługi Full FIS ? Jak rozpoznać czym licznik był sterowany żeby nie bylo i manetki i multi na kierownicy
Kiera, manetka, i jeszcze sznurek do pociągania
Malo Ci jedno?
Kierowca z kiery a kolega z manetki bedzie obslugiwal?
Albo kiera, albo manetka....zapamietajcie sobie
Licznika nie rozpoznasz czy z kiery czy manetki, podłàczasz i jak dziala z kiery to dziala, a jak nie to trzeba przerobic i tyle w temacie
Sobotnia wizyta u Speca z Głowna zaowocowała w mojej O2 nowym licznikiem z O2 FL
Wielkie podziękowania dla spacewalker za szybką i przede wszystkim niezwykle fachową pomoc
Witam! Jak większość przeglądająca ten temat też jestem zainteresowany wymianą na pełny fis, może w skrócie opisze co posiadam w moim caddy 09 benzyna
licznik w prawie najsłabszej wersji z 28,04,09 o nr. 1T0 920 854B , SW 1222, HW 002, V 0002000, SIEMENS WDO
kierownica multi 8 przycisków z możliwością sterowaniem komputera
moduł pod kierownicą 1K0 953 549 CF , Borentz 3C0 937 049 AJ
Geatwey 1K0 907 530 Q
Mianowicie chodzi mi o pomoc w doborze licznika możliwie zbliżonego funkcjonalnością do tych nowszych, ale bez przesady! nakład finansowy
Kilka wytypowałem, ale jest bardzo mały wybór do benzyny.
1T0 920 873 F jest aktualnie w sprzedaży z niebieskim podświetleniem
1T0 ......873 D , 1T0 .....875 H ,2K0.... 875N
propozycje które by mogły jeszcze podejść mile widziane, bardzo proszę o pomoc w wyborze odpowiedniego zegara i ewentualną korektą w osprzęcie
Pozdrawiam krzychubum
Te zegary które wymieniłem to te które są wystawione aktualnie w sprzedaży pod benzynę
1T0 920 873 F jest w tej chwili dostępny za 200zł
1T0 920 874 F zapewne też by pasował, jest jakaś różnica między nimi, jak świeci?