I Wielkopolski SPOT!! 10.02 14.00 Dach Galerii Malta
- gsmfun
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
witam. niestety prawdopodobnie zlot sie nie odbedzie trafilem do szpitala (zapalenie płuc musze odleżeć ;/), dlatego tak rzadko ostatnio odwiedzam was tutaj chyba ze ktoś przejmie po mnie pałeczkę i poprowadzi do końca wszystko. Jeśli nie to po powrocie zrobimy zimowy zlot bądź już na wiosnę. do 10tego mam być wypisany. POZDROWIENIA DLA WAS
// oczywiście do każdego wyśle wiadomosc o ponownej reaktywacji aby każdy wiedział co i jak
// oczywiście do każdego wyśle wiadomosc o ponownej reaktywacji aby każdy wiedział co i jak
Mechatronik z zawodu..
bujający w świecie Elektroniki i Automatyki
bujający w świecie Elektroniki i Automatyki
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
No to życzę zdrówka! a o zlot się nie martw, jak nie teraz to później...gsmfun pisze:witam. niestety prawdopodobnie zlot sie nie odbedzie trafilem do szpitala (zapalenie płuc musze odleżeć ;/), dlatego tak rzadko ostatnio odwiedzam was tutaj chyba ze ktoś przejmie po mnie pałeczkę i poprowadzi do końca wszystko. Jeśli nie to po powrocie zrobimy zimowy zlot bądź już na wiosnę. do 10tego mam być wypisany. POZDROWIENIA DLA WAS
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Witam.3maj sie Tomasz i zdrowia życzę.Przekladamy zlot i tyle...gsmfun pisze:witam. niestety prawdopodobnie zlot sie nie odbedzie trafilem do szpitala (zapalenie płuc musze odleżeć ;/), dlatego tak rzadko ostatnio odwiedzam was tutaj chyba ze ktoś przejmie po mnie pałeczkę i poprowadzi do końca wszystko. Jeśli nie to po powrocie zrobimy zimowy zlot bądź już na wiosnę. do 10tego mam być wypisany. POZDROWIENIA DLA WAS

Ostatnio zmieniony pt wrz 28, 2012 16:17 przez DLUGI-74, łącznie zmieniany 1 raz.
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
No mnie na chwilkę z Gorzowa się raczej nie opłaca. No chyba że żonka do IKEI będzie chciała podjechać.
Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]