Dzisiaj w Zatorze Energilandi widziałem z 15 Touranów i tylko mój był z wlepką na klapie . Pozdrowienia dla wszystkich anonimowych[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]forumowiczów
W zeszłym tygodniu w Rzeszowie widziałem Tourana srebrnego z pomalowanymi dokładkami zderzaka i lampami przód black identyko jak miał miisiiek988 na rejestracji jakieś opolskiej. Ktoś coś?
Pozdrawiam wszystkie tourany z Radomia jest ich bardzo dużo , ale z oznaczonego jeszcze nie spotkałem
wystukane w garażu z kluczem w ręku
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
był
Jest
A tak kręci się tego sporo umnie. Wszyscy gonią chyba nad morze. Ja to tylko wyjazd robię na miasto to już coś spotykam ale też raczej nieoznakowanych. Wszystko śmiga na te Między Zdroje Rewale Pobierowo itp.
w sobotę jadać w trasie Katowice-Sanok liczyłem turki po drodze
naliczyłem 31 sztuk wszelkich generacji
jeden jedyny rodzynek był z forum, mijałem go w Rudnie około 17/17.30, czarny przedlift ze znaczniem TKP na grillu leciał w kierunku Katowic
niestety nie dostrzegłem rejestracji
piotrh4 pisze:Dzisiaj w Zatorze Energilandi widziałem z 15 Touranów i tylko mój był z wlepką na klapie . Pozdrowienia dla wszystkich anonimowych[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]forumowiczów
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
I znowu nic. W Chłapowie wekend pełno Touranów ale bez wlepek.Jeden dziś na autostradzie w strone Łodzi mrugnoł mi długimi pozdrawiam.
Dzisiaj kolega Leszek z Koszalina wjechał na szybką wymianę rozrządu i filtra paliwa. pozdrowienia dla Leszka i jego małżonki oraz cudownego pieska
wystukane w garażu z kluczem w ręku
był
Jest