Nie znam dnia ani godziny kiedy już nie odpali
PS. poprawcie literówkę w temacie topica
A co chcesz odnosnie tych bipów??Przemo210481 pisze:Nikt nic nie podpowie odnośnie tych bipów??
Jedz do Tune-Up w Gdańsku i tyle. A tu bez jakiejkolwiek możliwości diagnostyki czy chociażby zrzutu z VCDS-a nikt nie będzie znachoremMARCIN79 pisze:Jakiś czas temu pewien mechanik ktory zrobił mi mape silnika bo byl problem z rozruchem zwiekszył dawke rozruchowa.Jakis czas było dobrze teraz jest kiepsko padły zarzuty iz jedem pompowtrysk ma wartosci zawyrzone.Niepamietam dokładnie jakie były.
Kolego niepotrzebny mi znachor tylko ktos kto mogł miec podobny problem,potrafiacy mi pomóc.
marynarz75 pisze:Jedz do Tune-Up w Gdańsku i tyle. A tu bez jakiejkolwiek możliwości diagnostyki czy chociażby zrzutu z VCDS-a nikt nie będzie znachoremMARCIN79 pisze:Jakiś czas temu pewien mechanik ktory zrobił mi mape silnika bo byl problem z rozruchem zwiekszył dawke rozruchowa.Jakis czas było dobrze teraz jest kiepsko padły zarzuty iz jedem pompowtrysk ma wartosci zawyrzone.Niepamietam dokładnie jakie były.
Kolego niepotrzebny mi znachor tylko ktos kto mogł miec podobny problem,potrafiacy mi pomóc.