Więcej informacji o stronie

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
Turanek
Władca postów
Auto:: 2x5T1
Imię:: Marek
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 111 razy

Więcej informacji o stronie

Post autor: Turanek »

Witam,
temat kieruję do admina/założyciela tej strony.
Nagłówek i adres strony to "Touran Klub Polska", czy jest to twór wirtualny, czy ma jakąś osobowość tzn. członków, władze itd.
Druga sprawa to czy przewidziane jest miejsce na serwerze, tak by można tworzyć ewentualne FAQ tudzież zamieszczać inne pliki?
Co nowego oferuje, bądź będzie oferować to forum w porównaniu do tego z auto.com.pl?
Ostatnio zmieniony ndz sie 29, 2010 18:37 przez Turanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam

Turanek
R-Line Obrazek
H-Line Obrazek
Awatar użytkownika
admin
Władca postów
Auto:: Touran
Imię:: Maciek
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 122 razy
Kontakt:

Post autor: admin »

Póki co twór jest wirtualny.
Forum stworzyłem tylko dla użytkowników Touranów, a nie taki ogólny moloch jak auto.com.pl.
Pierwszą podstawową zaletą jest brak reklam i lepsza przejrzystość strony.
Pozostałe atuty - będziemy dążyć do stworzenia gadżetów klubowych, spotów regionalnych, zlotów ogólnopolskich itp.

Na FAQ na pewno znajdzie się miejsce. Z plikami zobaczymy czy serwer wytrzyma...

Forum rozwinie się dzięki nowym userom i to oni będą tworzyć forum i pisać nowe tematy.

Jestem założycielem podobnego forum - stworzone pod koniec roku 2008, po pół roku było już ładnie rozwinięte, po 9 miesiącach zrobiliśmy I zlot ogólnopolski.
Aktualnie po ponad półtora roku stało się małą kopalnią wiedzy ;) a użytkownicy są mi "wdzięczni", bo brakowało im takiego miejsca w sieci :)

Także zapraszam do rozwijania forum - ja niestety będę miał aktualnie ograniczony dostęp do sieci, ponieważ wyjeżdżam, ale po powrocie zajmę się pozycjonowaniem i reklamą strony.
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

Panowie, ciągniemy ciągniemy wagonik. Zdjecia z instrukcji mozna ładowowac na imageshack a tu tylko małe ikonki. Rejestrowac się tam nie trzeba zeby odczytac. Co innego z plikami na hotfile czy rapida, na to to faktycznie by się przydało miejsce zeby takei cos nei wygasło.
Awatar użytkownika
Eljot
Władca postów
Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
Imię:: Lesław
Podziękował: 780 razy
Otrzymał podziękowań: 344 razy
Kontakt:

Post autor: Eljot »

Z wklejaniem obraz obrazków radzę sobie prosto.
Mam (darmowe) konto na http://pl.fotoalbum.eu i tam sypię fota (gdyby co fotoalbum Eljot :mrgreen: ) potem po prostu kopiuję adres odnośnika i gotowe.
:)
[you] zobacz nasz Black Hunk
Obrazek
ODPOWIEDZ