Poszukuję info w spr uderzenia Passata b5 kumpla (na fotce po lewej) przez widocznego na zdjęciu białego busa -chyba transit. Gościu cofając przyp... w paska i zwiał. Może ktoś akurat coś widział. Nagranie jest ale takiej jakości że niczego z niego nie można wydobyć. Parking przy biedronce obok ul Grunwaldzkiej zaraz przy Lidlu i niedaleko McDonalda( jadąc od Gdyni w str Redy) .
biedronka nie udostępnia zwykłemu Zdzisiowi ... dziś kumpel dostał to nagranie i widać chociaż w którą stronę pojechał i o której więc mamy do spr jeszcze kamery z Orlenu kawałek dalej i może tam go jakaś zahaczyła - dzisiaj pojedzie po pracy i zobaczy co się da zrobić, podjęliśmy z drugim kumplem decyzje że wstawimy fakt na forum może akurat ktoś coś widział.
nadzieja w innych kamerach... trzeba przepatrzyć ulicę na którą skręcił .....Boję się tylko że urządzenia działające w pętli dawno już przemieliły ten zapis....... Na nagraniu oceniam że to master renault ( na pewno nie ford) ale również trzeba stwierdzić że o świadków będzie ciężko bo ruch minimalny ...
P.S.
Piszesz "psiarnia" ... i oczekujesz pomocy? dziwne... To tak jak koleś w koszulce JP płaczący na komendzie że dostał w łeb i rower mu zabrali. (Uprzedzając - nie jestem policjantem zwyczajnie staram się szanować ludzi) sorry za OT
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Andrzeju nie mam nic do munduru bo nosze go na co dzień ale w innych barwach... i wiem jak pracują bo mam z nimi trochę do czynienia.... o nagraniu kolega poinformował ich dzień po zdarzeniu kto je na pewno ma i podał im namiary łącznie z nr tel, a do tej pory nikt się po nie nie zgłosił z Policji. Tydzień temu byłem świadkiem podobnego zdarzenia i jak pojechałem na komendę z poszkodowaną to nie było komu spisać ode mnie zeznań.... -rozumiesz to ? -bo ja nie...
aawol
To było pieszczotliwe porównanie w stosunku do władzy. A jak w poście powyżej podobny przypadek był na moim osiedlu po włamaniu. 2 tygodnie zeszło żeby łaskawie obejrzeli monitoring z osiedla.
Dlatego się nie dziwę Sienkiewiczowi, że powiedział h..j, d..a i kamieni kupa.
ciężko mają, wiem brakuje im i środków i ludzi. Pojedynczy policjant to przeważnie dobry gość a że cała formacja ma gorsze notowania.... Też prywatnie mam ostatnio z nimi sporo do czynienia i widzę jak to się odbywa i też się złoszczę że to działa do d... ale rozumiem że działają w zakresie prawa i nic ponad nie mogą zrobić bez procedur i konsekwencji.... Marzy mi się amerykański policjant - uśmiechnięty ale i skuteczny - dobrze opłacany i szanowany. I obym dożył takich czasów
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
aawol
Czy ja wiem czy ciężko, w każdej pracy jest ciężko i pewnie większość to przyzna, ale bez obrazy jeżeli mamy kolegów policjantów - do Maca na kurczaka zawsze podjadą. Wiem bo parę naście razy byłem tego świadkiem.
aawol pisze:Na nagraniu oceniam że to master renault
nie jest to ford a i ducato tylko tak jak pisze Andrzej jest reanult master osobowy można poznać po kształcie szyb bocznych i tylnych
co do nagrania nie ma z kamery przed wejściem?? u mnie we wszystkich biedronkach są kamery przed wejściem może coś uchwyciła chociaż kawałek nr rej.
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
też się obijam czasami w pracy, też w godzinach pracy zdarzy mi się wyskoczyć na obiad... teraz też pomimo że liczy mi się projekt siedzę na forum... nie kocham policji ani ich nie bronię - rozumiem że Marek nic złego nie miał na myśli i przyjmuję naciąganą opcję że to pieszczotliwie było napisane.
Dla równowagi napiszę coś z życia - moja żona jedzie do pracy i córka do szkoły - zostały rutynowo zatrzymane do kontroli no i policjant sprawdza dokumenty a drugi żeby było miło nawiązuje kontakt z moją wtedy 8 letnią córką.....
policjant - dzień dobry dziewczynko...
córcia -dzień dobry misiaczku.....
żona prawie zemdlała a mina i rechot policjanta ponoć bezcenne....
A co by powiedziała rezolutna córeczka gdyby tatuś mówił na widok patrolu psiarnia? I jak poczułby się wtedy policjant bo tu śmiechu powstrzymać nie mógł....
ZWzPD - ale jaja!!!!