SKRZYNIA 6 OD GOLFA 4 DO TURANA 1.9 TDI
- leonlionheart
- Kandydat
- Auto:: touran bkc
- Imię:: leszek
SKRZYNIA 6 OD GOLFA 4 DO TURANA 1.9 TDI
witam , mam zamiar kupic tourana 1.9 tdi ale o ile sie orientuje skrzynia jest bardzo krutka 3 tys obr to jakies 140kmh dobrze mowie? pytam sie wszystkich i prosze o odpowiedz czy podejdzie do turana skrzynia 6 np z asz lub arl? czy trzeba sprzeglo 240mn? mam na oku tourana z dwumasem do wymiany i przy okazji bym wymienil sprzeglo z dwumasem od asz oraz skrzynie na dluzsza iz auto ma jezdzic sporo po autostradach i ma byc oszczedne . oczywiscie bedzie chip na 140 koni wiec niech nikt nie pisze ze bedzie za slaby do dlugiej 6. pozdrawiam i licze na pomoc w potwierdzeniu czy pasuje iz od tego zalezy czy kupie tourana. nie mam czasu poszukac w necie etce czy podejdzie ani nie wiem jak szukac nawet. prosze o doswiadczonych z przekladkami skrzyn itp. pozdrawiam i licze na pomoc. jeszcze lepiej jakbym dostal skrzynie od blue motion wiem ze jest bardzo dluga
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Re: SKRZYNIA 6 OD GOLFA 4 DO TURANA 1.9 TDI
Ciekawy temat. Było jakieś rozwiązanie bo też mi chodzi po głowie podobna myśl. Nie ukrywam ze wolałbym coś niedrogiego a nie jakaś skrzynie za 1500 zł itp. Nawet myślałem o 5 biegowej długiej.
-- Śr maja 25, 2016 16:55 --
Ciekawy temat. Było jakieś rozwiązanie bo też mi chodzi po głowie podobna myśl. Nie ukrywam ze wolałbym coś niedrogiego a nie jakaś skrzynie za 1500 zł itp. Nawet myślałem o 5 biegowej długiej.
-- Śr maja 25, 2016 16:55 --
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC