Jaka realna cena za RNS 310
- badi
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3, 2.0, 2010r.
- Imię:: Przemek BADI
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Jaka realna cena za RNS 310
Hejka mam pytanko jeden z kolegów z forum posiada na sprzedaż RNS 310 a ja posiadam PIONEER AVH-X8500BT chcę przejąć to radio od Niego w rozliczeniu za mojego 2 miesięcznego Pioneera ale ani kolega ani ja nie wiem ile można policzyć realnie za RNS 310 na allegro jest tego mało, jak jest to już z nowymi mapami i z menu PL także ceny wyższe. Także moja prośba do Was jeżeli się orientujecie jakie są ceny RNS 310 to piszcie będzie to pomocne mi i koledze z forum co posiada RNS 310 no chyba że twierdzicie że nie warto w ogóle robić zamiany z rozliczeniem, ja ogólnie nie potrzebuje nawigacji potrzebuję trochę gotówki bo mam chwilowe problemy finansowe
i chciałbym sprzedać mojego Pioneera seryjnie posiadam RNS 300 pozdrawiam Badi
był Touran 1t1 2006 DSG 2.0 BMM 140ps
był Touran 1t3 2010 manual 2.0 CR 140 ps
jest Golf 6 GTD 2008 manual 2.0 CR 170ps
jest Ford S-max 2017 Vignale 2.0 Ecoboost 241ps
- stann
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.4 TSI BMY 2007
- Imię:: Staszek
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
Re: Jaka realna cena za RNS 310
Przemek a kto chce sprzedać RNS 310. Jak dobra cena to ja z chęcią wezmę .
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Badi moim zdaniem dobra cena za te radio bez polskiego softu to 700-850 zł, sam widziałem ostatnio za 850 zł, stan idealny i co najważniejsze z papierami.
Oczywiście po znajomościach można coś znaleźć w dobrych pieniążkach, na aukcjach przeważnie chcą z 1000 zł (trochę sporawo), tak jak pisałem wcześniej zawsze co jakiś czas coś się pojawia w dobrej cenie, a więc kto szuka to w końcu znajdzie, tylko trzeba być cierpliwym.
Mam znajomego który wyrwał po znajomościach te radio za 350 zł, oczywiście legalne na tą chwilę jest już przypisane do jego Tourana w bazie VW (wcześniej było zamontowane w Tiguanie).
Takie jest moje zdaniem.
P.S. Kto sprzedaje te radio, może ja ja kupie He He
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Oczywiście po znajomościach można coś znaleźć w dobrych pieniążkach, na aukcjach przeważnie chcą z 1000 zł (trochę sporawo), tak jak pisałem wcześniej zawsze co jakiś czas coś się pojawia w dobrej cenie, a więc kto szuka to w końcu znajdzie, tylko trzeba być cierpliwym.
Mam znajomego który wyrwał po znajomościach te radio za 350 zł, oczywiście legalne na tą chwilę jest już przypisane do jego Tourana w bazie VW (wcześniej było zamontowane w Tiguanie).
Takie jest moje zdaniem.
P.S. Kto sprzedaje te radio, może ja ja kupie He He
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
-
Nerxus
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0tdi 2005
- Imię:: Łukasz
Witajcie.
Ja sie zastanawiam nad sprzedarza go. O mnie mowa w tym temacie
Szczerze myslalem ze mozna wyrwac troszke wiecej niz 1000zl, dokladac 700zl do Pioniera to straaaasznie boli
No ale nic, takie realnia rynkowe. Radyjko na pewno jest w idealnym stanie i super dziala.
Powoedzcie mi, moge bez problemu przelozyc stare duze Niedotykowe navi w miejsce tego rns310? Bo pionierr pojdzie do innego Tourana gdzie teraz jest to stare duze navi.
No i wolkswagenowski gps zadziala z Pionierem?
Pozdrawiam
Ja sie zastanawiam nad sprzedarza go. O mnie mowa w tym temacie
Szczerze myslalem ze mozna wyrwac troszke wiecej niz 1000zl, dokladac 700zl do Pioniera to straaaasznie boli
No ale nic, takie realnia rynkowe. Radyjko na pewno jest w idealnym stanie i super dziala.
Powoedzcie mi, moge bez problemu przelozyc stare duze Niedotykowe navi w miejsce tego rns310? Bo pionierr pojdzie do innego Tourana gdzie teraz jest to stare duze navi.
No i wolkswagenowski gps zadziala z Pionierem?
Pozdrawiam
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Nie napisałeś czy te Twoje radio ma polski soft czy angielski, ważne bo i można trochę więcej zaśpiewać jak radio jest w PL, wgranie polskiego języka to koszt ok. 300 zł.
Cena 1000 zł to mniej więcej taka normalna cena, oczywiście na aukcjach ceny dochodzą za te radia nawet do kwoty 1400 zł tylko co z tego jak nikt tego nie kupuje.
Dlatego jak pisałem wcześniej, jak się szuka i się ma cierpliwość to się kupi za mniejszą cenę, przykładem jest np. ta aukcja:
http://olx.pl/oferta/radio-nawigacja-rn ... 74b099e937
Jak widać radyjko też w idealnym stanie a cena bardzo fajna.
Co do zamiany w autku na starą navi to będzie wszystko działać (możliwe, że trzeba będzie coś zakodować w Gateway).
Co do podłączenia Pioniera do przewodu navi w autku to nie wiem.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Cena 1000 zł to mniej więcej taka normalna cena, oczywiście na aukcjach ceny dochodzą za te radia nawet do kwoty 1400 zł tylko co z tego jak nikt tego nie kupuje.
Dlatego jak pisałem wcześniej, jak się szuka i się ma cierpliwość to się kupi za mniejszą cenę, przykładem jest np. ta aukcja:
http://olx.pl/oferta/radio-nawigacja-rn ... 74b099e937
Jak widać radyjko też w idealnym stanie a cena bardzo fajna.
Co do zamiany w autku na starą navi to będzie wszystko działać (możliwe, że trzeba będzie coś zakodować w Gateway).
Co do podłączenia Pioniera do przewodu navi w autku to nie wiem.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
-
Nerxus
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0tdi 2005
- Imię:: Łukasz
Dzieki za info
Jeszcze poczekam tylko na potwierdzenie ze Pionierka mozna podpiac pod Navi Touranika.
Jak sie da to chyba bede sie dogadywal z kolega. Moze bedzie laskawy i sprzeda mi w fajnej cenie
Jeszcze poczekam tylko na potwierdzenie ze Pionierka mozna podpiac pod Navi Touranika.
Jak sie da to chyba bede sie dogadywal z kolega. Moze bedzie laskawy i sprzeda mi w fajnej cenie
- badi
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3, 2.0, 2010r.
- Imię:: Przemek BADI
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Można jak dokupisz moduł do nawigacji za 1600zl także nie opłacalne dla mnie bez sensu używam nawigacji od święta także nie potrzebny mi taki bajer a po drugie radio w niewygodnym miejscu umieszczone bardziej bym się męczył niż nawigował he kupiłem je ze względu na podłączenie subwoofera i dobrej jakości dźwięku nawet z seryjnych głośników
był Touran 1t1 2006 DSG 2.0 BMM 140ps