Jak dobrac licznik do auta?

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
darth
Auto:: Touran 1,9 Tdi 2003
Imię:: Hubert

Jak dobrac licznik do auta?

Post autor: darth »

Witam forumowiczow, odrazu powiem, ze niestety nie ja jestem posiadaczem problemowego auta, a tesc :) , ktory to poprosilł mnie o pomoc z racji iz nie ogarnia komputera.

VW Touran 1,9 TDi , 2003 rocznik 6 biegow.

Problem ksztaltuje sie nastepujaco :

Posluszenstwa odmowily zegary w aucie, poszla diagnoza i wymieniamy, no to kupilismy i zonk, nie pokazuje poziomu paliwa i swieci sie kilka innych kontrolek. Przy pomocy forum zorientowalem sie iz kupilismy zbyt nowy licznik i inaczej jest prowadzony sygnal do pompki ( 2 i 3 przewody o ile dobrze pamietam) I teraz tak. Czy jest ktos w stanie powiedziec mi jaki licznik mam wlasciwie kupic zeby na pewno dzialal? Bo jest tyle oznaczen, sa inne litery na koncach oznaczen, nie mam pojecia.... A na kupowanie licznika az sie trafi troche mnie nie stac :evil:

Posiadamy licznik 1/2 Fis z MDA oznaczenie : 1T0920 860A

Znajduje liczniki z oznaczeniem 1T0920 ale reszta nie pasuje, najbardziej bylbym wdzieczny za przkladowy linik z jakiegos portalu aukcyjnego jak to ma wygladac. Zalaczam fotki z mojego licznika.
CAM00379 (1).jpg
CAM00380 (1).jpg
Awatar użytkownika
wujo_sam
Specjalista
Auto:: Touran 2.0
Imię:: Tomasz
Podziękował: 68 razy
Otrzymał podziękowań: 70 razy

Re: Jak dobrac licznik do auta?

Post autor: wujo_sam »

Zablokowany