A może Kalendarze sobie zrobimy?
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
A może Kalendarze sobie zrobimy?
Witam, chciałbym się zapytać jak zapatrujecie się na kalendarze z waszymi furakami w roli głównej? Na forum passata takowe kalendarze są dostępne a 12 samochodów które znajdują się w kalendarzu to auta miesiąca. Czyli założony jest temat "PASSAT MIESIĄCA" gdzie zgłasza się 10 kandydatów po czym rozpoczyna się głosowanie trwające cały miesiąc. Na koniec miesiąca ten który miał najwięcej głosów otrzymuje tytuł "PASSAT MIESIĄCA" i jego własnie auto ukazuje się w kalendarzu na dany miesiąc którego został wybrany.
Na koniec roku zbiera się chętnych na kalendarze i zaczyna się produkcja po czym wysyłka lub odbiory osobiste na zlotach.
Myślę że można by od nowego roku coś podobnego zrobić i na konieć zrobić fajne kalendarze które by zdobiły nasze ściany.
Sorry ale podaje linka do tematu na forum passata
http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... darze-2012
Może podyskutujemy na ten temat co wy na to ?
Na koniec roku zbiera się chętnych na kalendarze i zaczyna się produkcja po czym wysyłka lub odbiory osobiste na zlotach.
Myślę że można by od nowego roku coś podobnego zrobić i na konieć zrobić fajne kalendarze które by zdobiły nasze ściany.
Sorry ale podaje linka do tematu na forum passata
http://forum.vw-passat.pl/showthread.ph ... darze-2012
Może podyskutujemy na ten temat co wy na to ?
Ostatnio zmieniony czw mar 29, 2012 13:07 przez aki, łącznie zmieniany 3 razy.
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Panowie wiadomo nie żyjemy w kraju gdzie drogi są idealne na 20 calowe felgi, według mnie też mamy ładne egzemplarze Touranów. Dobrego grafika fajne foto i będzie rewelacja. Według mnie to trzeba by zapytać jakąś drukarnie ile sobie zaśpiewa za wyprodukowanie takiego kalendarzu, a widzę że macie już w tym doświadczenie. Następnie przekalkulować koszta znaleźć osobę która będzie się tym zajmować i powoli zabierać się za to bo niby do grudnia 2012 daleko ale raz dwa to przeleci. Trzeba by porobić sesje naszym autkom no i zrobić jakiś konkurs na wybór 12 szt. Jeżeli się mylę to poprawcie mnie 

- rumun_58
- Użytkownik
- Auto:: 1T1 HL BLS 06"
- Imię:: Bartek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Uważam pomysł za bardzo dobry, jednak wątpie byśmy ogarnęli to jeszcze w tym roku. raz, że zdjęcia w obecnej aurze nie będą tak atrakcyjne jakby były robione w sezonie wiosenno-letnim.
Dwa, idą święta i wiele firm nie pracuje w tym okresie międzyświątecznym. Moim zdaniem najlepiej rozeznać się w temacie kosztów, ewentualnej drukarni i na przyszło rok zrobić te kalendarze na rok 2013.
Dwa, idą święta i wiele firm nie pracuje w tym okresie międzyświątecznym. Moim zdaniem najlepiej rozeznać się w temacie kosztów, ewentualnej drukarni i na przyszło rok zrobić te kalendarze na rok 2013.