Witam
-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Witam
Witam wszystkich fanów oraz użytkowników VW Touran.
Jestem tu nowy (jak widać, słychać i czuć). Osobiście dopiero poszukuję Tourana dla siebie i rodziny. Trochę się rozglądam i znalazłem Wasze zajefajne forum. Marzy mi się 1T2, 7 miejscowy, BXE w jakimś metaliku, velur, czujniki cofania tył, rzeczywisty przebieg do 200kkm, kierownica skórka, manual, niestukany bo z rdzą jeszcze nikt nie wygrał itd itp. Nie będę nudził szczegółami. PZDR
Jestem tu nowy (jak widać, słychać i czuć). Osobiście dopiero poszukuję Tourana dla siebie i rodziny. Trochę się rozglądam i znalazłem Wasze zajefajne forum. Marzy mi się 1T2, 7 miejscowy, BXE w jakimś metaliku, velur, czujniki cofania tył, rzeczywisty przebieg do 200kkm, kierownica skórka, manual, niestukany bo z rdzą jeszcze nikt nie wygrał itd itp. Nie będę nudził szczegółami. PZDR
Szukajcie a znajdziecie.
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Wymagania jak byś miał z góry upatrzony TEN JEDEN...
Jak będzie wydawało się Tobie, że znalazłeś zapuść link a nasi koledzy z pewnością pomogą Tobie zdecydować, czy to TEN którego warto wsiąść.

TUTAJ wrzuć temat, lub się dopisz do istniejącego tematu.

Jak będzie wydawało się Tobie, że znalazłeś zapuść link a nasi koledzy z pewnością pomogą Tobie zdecydować, czy to TEN którego warto wsiąść.

TUTAJ wrzuć temat, lub się dopisz do istniejącego tematu.

- Misiek8010
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 6 razy