proszę o opinie forumowiczów
-
pablo686
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
proszę o opinie forumowiczów
Mam na oku takie coś:
http://moto.allegro.pl/vw-touran-highli ... 83689.html
http://moto.allegro.pl/vw-touran-highli ... 83689.html
-
piatek69
- Użytkownik
Nie śpiesz się z zakupem, w tej cenie można mieć nawigację, nie wiem chyba że jej nie potrzebujesz. Ja jestem gadżet maniak 
piatek69
Mój kochany Touranek :*
Mój kochany Touranek :*
-
pablo686
- Początkujący
już wszystko jasne, przebieg by się zgadzał ale wg zapewnień chyba na wymianie zderzaka się nie skończył, wymienione zostało chyba z pół przodu:))...
OK Peterb poprawie się:D
Zagłębiłem się bardziej w historii, ostatni wpis z końca stycznia coś tam robione przy instalacji haka; przebieg:79686...a ten dzwon z tego co mi znajomy podawał to jest adnotacja z sierpnia 2008 r. : stłuczka z przodu wymiana zderzaka, grilla, wzmocnienia, reflektorów.
Co o tym sądzicie dać se spokój??
OK Peterb poprawie się:D
Zagłębiłem się bardziej w historii, ostatni wpis z końca stycznia coś tam robione przy instalacji haka; przebieg:79686...a ten dzwon z tego co mi znajomy podawał to jest adnotacja z sierpnia 2008 r. : stłuczka z przodu wymiana zderzaka, grilla, wzmocnienia, reflektorów.
Co o tym sądzicie dać se spokój??
Ostatnio zmieniony czw gru 08, 2011 18:09 przez pablo686, łącznie zmieniany 2 razy.
-
balbina76
- Użytkownik
- Auto:: Touareg 262KM
- Imię:: Tomasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: Jak myslicie ile warto za niego zapłacić??
pablo686 pisze:http://otomoto.pl/volkswagen-touran-2-0-tdi-140-km-salon-polska-f-C21969802.html
a tego sprawdzałeś
cena mówi za siebie w porównaniu do tego pierwszego
-
anko1973
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
w erwinie nie sprawdzisz historii serwisu w aso - przynajmnije w tej cenie za 5 euro - sprawdzałem - ale warto poprosic o scan wklejki z wyposażeniem i porównać z erwinem
na forum golfa jest kolega co sprawdza (i chyba na forum audi i/ lub passata) - comoaligato@wp.pl , historię za 50 zeta - na allegro też sa co za 35 zeta sprawdzają
sprawdzałem u niego audi dla małzonki i zgadzało się z książką
przy odrobinie szcześcia jak zadzwonisz do ASO i powiesz co i jak i podasz nr VIN i ostatnia datę przegądu z prośba o potwierdzenieto ci potwierdzą
w ostateczności jedź ze sprzedającym
polecam też miernik lakieru - magnetyczny za 30 zeta jest super!!! na elektroniczne nie ma sensu przepłacać - moim zdaniem
co do biutego przodu - trzeba wziąć speca aby obejrzał, zdjął zderzak, popatrzył na podłużnice; pytanie czy spzredający bedzie chciał - ryzyk fizyk; jak masz garaż kanał i lubisz się bawić mozna brać, ale sądząc po pytaniach pewnie nie więc jak bym się nie ładował w bitego - aczkowliek sa tacy co się znają i po obejrzeniu biorą jak widzą, że jest OK. on był naprawiany w Polsce czy w Niemczech?
na forum golfa jest kolega co sprawdza (i chyba na forum audi i/ lub passata) - comoaligato@wp.pl , historię za 50 zeta - na allegro też sa co za 35 zeta sprawdzają
sprawdzałem u niego audi dla małzonki i zgadzało się z książką
przy odrobinie szcześcia jak zadzwonisz do ASO i powiesz co i jak i podasz nr VIN i ostatnia datę przegądu z prośba o potwierdzenieto ci potwierdzą
w ostateczności jedź ze sprzedającym
polecam też miernik lakieru - magnetyczny za 30 zeta jest super!!! na elektroniczne nie ma sensu przepłacać - moim zdaniem
co do biutego przodu - trzeba wziąć speca aby obejrzał, zdjął zderzak, popatrzył na podłużnice; pytanie czy spzredający bedzie chciał - ryzyk fizyk; jak masz garaż kanał i lubisz się bawić mozna brać, ale sądząc po pytaniach pewnie nie więc jak bym się nie ładował w bitego - aczkowliek sa tacy co się znają i po obejrzeniu biorą jak widzą, że jest OK. on był naprawiany w Polsce czy w Niemczech?