Tylnie śwatła!

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
kuba7283
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Tylnie śwatła!

Post autor: kuba7283 »

Witam zauważyłem dziś że tynie światła pozycyjne są 2 w jednej lampie a u mnie świecą sie tylko jedne te dolne dodam że mój Touran to ten z roku 2003 i nie wiem co mam zrobić?? Gdy wcisnę hamulec to zapalają się się światła stopu
Ostatnio zmieniony wt gru 13, 2011 20:08 przez kuba7283, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Turanek
Władca postów
Auto:: 2x5T1
Imię:: Marek
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 111 razy

Post autor: Turanek »

Witamy na forum. Po pierwsze proponuje przywitać się z wszystkimi w odpowiednim dziale. Po drugie uzupełnić profil swojego auta - wzór możesz podpatrzeć u innych. Po trzecie poczytaj poradnik Jarrego a dużo spraw ci się wyjaśni. I po czwarte edytuj swój post, popraw temat i treść, bo piszesz o światłach mijania z tyłu...
Pozdrawiam

Turanek
R-Line Obrazek
H-Line Obrazek
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Re: Tylnie śwatła!

Post autor: cheles »

kuba7283 pisze:Witam zauważyłem dziś że tynie światła pozycyjne są 2 w jednej lampie a u mnie świecą sie tylko jedne te dolne dodam że mój Touran to ten z roku 2003 i nie wiem co mam zrobić?? Gdy wcisnę hamulec to zapalają się się światła stopu
A jak byś zdjął klosz to byś zobaczył, że masz tam żarówki :-) może któraś jest przepalona.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
shaman82
Przeglądacz
Auto:: 1T1 BXF '06
Imię:: Pablo
Podziękował: 1 raz

Post autor: shaman82 »

Tutaj masz informacje, jak dobrać się do lampy z tyłu. Prezentacja jest dla modelu po lifcie, ale zdjęcie lamp niczym nie różni się w modelu przedliftowym.
ODPOWIEDZ