No bez jaj chłopaki ale my tu piszemy o sprężarce do turana a nie do jakiegoś wynalazku .Kilka telefonów i po godzinie mam sprężarkę z gwarancja rozruchowa za 400zl.
JEDARO pisze:sprężarki kolejne to najczęściej padają z niewiedzy osób wymieniających, każdy układ po takiej awarii powinien być solidnie wypłukany oraz wymieniony osuszacz itd.
Zgadza się tylko czy klient chętnie za to zapłaci

nie sądzę, wymieni sprężarkę szwagier, klimę nabić jak najtaniej i dalej do następnego.Jak to mawiają chytry traci dwa razy,a jak dbasz to masz i tyle.
sto2 pisze:Z tymi używanymi to różnie bywa ja w poprzednim aucie (nie turan) kupiłem dwie używane i obie były rozszczelnione a na koniec kupiłem nową.
Dwa razy rozbierałem cały przód w audi c6 4.2 bo tam palca nie wciśniesz nie mówiąc o wyjęciu sprężarki i za trzecim razem sami już sobie rozbierali i wymieniali (fachowcy od regeneracji sprężarek z 25 letnim doświadczeniem) i tez po nich miałem robote bo klient płakał jak zobaczył jak to auto poskładali

Regenerowana sprężarka(wnętrze) to dla mnie jak chińczyk nigdy nie wiesz kiedy padnie