Osłona przeciwsłoneczna
-
macszl
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 2.0 tdi, 2014
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Osłona przeciwsłoneczna
Koledzy szukałem na forum i chyba tematu nie było, a spotkał mnie taki problem. Żona od strony paseżera tak lubi się przeglądać, że urwala (polamala) uchwyt mocujacy słonecznik. Czy ktoś może napisac -opisac jak to wymienić? Nie wiem jak się zabrac do tego czy to jest wcisniete w podsufitke ,przykrecone ? Poogladalem z kazdej strony nawet probowalem podwarzyc srubokretem ale nie idzie. Niechcialem zrobic wiekszego balaganu
. Od strony pasazera lewy zaczep siedzac na fotelu.
- sabrol
- Początkujący
- Auto:: Touran FL, 2007
- Imię:: Sławek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Osłona przeciwsłoneczna
Jest osłona a pod nią dwie śrubki osłona trzyma na zatrzask ja osobiście jedną u mnie uszkodziłem ale jak będziesz ostrożny to można to podważyć i zdjąć
wysłane ze starego laptopa
-
macszl
- Przeglądacz
Sprawa wyglada tak ,ze probowalem to podwazyc i efektem sa tylko znaki po malym srubokrecie. Moze jutro sprobuje wiekszym. Niby drobnostka a ... Ehhhh
-- Wt sie 04, 2015 18:56 --
Nie wiem czy coś zle robię czy co, ale nie idzie tego wyciągnąć. Jakis pomysł jeszcze na ten zaczep od osłony ?
-- Wt sie 04, 2015 18:56 --
Nie wiem czy coś zle robię czy co, ale nie idzie tego wyciągnąć. Jakis pomysł jeszcze na ten zaczep od osłony ?
-
macszl
- Przeglądacz
Panowie próbowałem i nie mogę zdjąć, proszę o bardziej "szczegółową " poradę Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
- marek1629
- Zaawansowany
- Auto:: touran, 1.9 bls 2006
- Imię:: Marek
- Podziękował: 65 razy
- Otrzymał podziękowań: 92 razy
w środkowej części na górze (patrząc na fotkę) i na dole są po 2 małe zatrzaski. włożyłem mały śrubokręt(lepsze jest coś płaskiego i troszkę szerszego to Ci ślad nie zostanie ) w dolną część(patrz na zdjęcie)tzn od środka na dole przy samym rancie plastiku -trzonek śrubokręta w stronę góry i zeskakuję
Moje autko marek1629
145.5 KM 323Nm bls
145.5 KM 323Nm bls