Satysfakcja ze współpracy i radość z modów bezcenna. Reszta, wiadomo, karty płatnicze;)
Po sześciu miesiącach poszukiwań doszło do sprowadzenia niniejszego Tourana. Jest to wersja z napisem Cross. 1.9TDI BLS.
Moja przygoda z modyfikacjami zaczęła się niewinnie od chęci posiadania kierownicy multi. A potem już poszło z górki
Moje mody przedstawiam subiektywnie pod względem użyteczności. Są one dodatkiem do wyposażenia i tuż po wykonaniu ogromnie cieszą. Potem nie pamiętam jak to było przed… bo i po co;)
1. Multi kulti, znajdź dwie różnice. Ponieważ kierownica była w bardzo dobry stanie, Krzycho dokonał na niej transplantologii przycisków. Do tego moduł i wszystko gra jak należy.
2. Zabezpieczenia Antysukinsynowe.
3. Podświetlanie lusterek, czy przestrzeni wokół drzwi. Bardzo pomocne w nocy, w garażu i wszędzie tam gdzie ciasno.
4. Kodowanie halogenów ameryka północna i jasne żarówki osram.
5. Obsługa lampki UFO drugiego rzędu przez panel lampki głównej w podsufitce. Teraz można spokojnie przewozić śpiące dziecko, przy otwarci drzwi lampka się nie zapala.
6. Wymiana modemu czujników cofania na nowszy. Teraz jest z wizualizacją.
7. Przyciemniany pasek przedniej szyby. Dla tych co miewają światłowstręt.
8. Wizyta u Jacka w Łowiczu, czyli vir silnika bez viru w baku;) 111kM na 138kM.
9. Dedykowany uchwyt telefonu.
10. Podświetlenie przestrzeni nóg i klamek, czyli nieinwazyjne oświetlenie wnętrza samochodu.
11. Wyklejenie boczków bagażnika samoprzylepnym filcem, można wozić paczki owoców z sadu.
12. Otwieranie klapy na pilota.
13. Aktualizacja softu i mapy na RNS.
14. Nowy panel klimatyzacji i nawiewy chrom.
15. Półka z Tiguana i przycisk SET.
16. Podświetlenie wskazówek zegarów licznika
17. Więcej modów nie pamiętam, ze wszystkich jestem bardzo zadowolony.
Plany na przyszłość?
18. Podświetlenie półki
19. Dodatkowe oświetlenie bagażnika- zrobione
20. Zmiana koloru podświetlenia licznika na biały- jest biały;)
21. Elektrycznie składane lusterka- zrobione
Dodatkowo nakładki i gumowe wkładki z kraju demokracji ludowej
Dziękuję Forum TKP i Forumowiczom za pomoc i kłaniam się nisko;)