Witam wszystkich klubowiczów....
-
lacznik78
- Auto:: 1T1 '05 BKC
- Imię:: Łukasz
Witam wszystkich klubowiczów....
Witam wszystkich klubowiczów, pochodzę z okolic Łodzi. Przymierzałem się już do wielu aut, ale jak wsiadłem do Tourana kolegi to już wiedziałem czego szukać, może dlatego że przez ostatnie 8 lat jeździłem T 4 2,5 TDI Multivan. Szukam już od dwóch miesięcy i jeżdżę autobusem, ale dopiero dziś się ujawniam, bo chciałbym zadać kilka pytań....
Pozdrawiam Łukasz
Pozdrawiam Łukasz
-
lacznik78
Re: Witam wszystkich klubowiczów....
W dziale zapytań umieściłem linki do dwóch aut na sprzedaż, jeśli ktoś może zerknąć to będę wdzięczny....
Pozdrawiam Łukasz
Pozdrawiam Łukasz
-
wuer
- Kandydat
- Auto:: VW Touran 1.6tdsi 2011
- Imię:: w
- Podziękował: 4 razy
Czołem Klubowicze
Czołem Forumowicze,
Nabrałem chęci na dołączenie do posiadaczy Tourana. Wielu z Was ma zapewne spore doświadczenie w tym temacie.
Mam na oku VW Tourana 1.6tdi 2011. Auto było po stłuczce, aktualnie jest już zrobione na cacy. Poniżej załączyłem foto. Auto uderzyło lewym przodem uszkodzone elementy to maska, lewy błotnik, goły zderzak, poduszki całe. Możecie poradzić czy warto w ogóle myśleć o takim, czy może się coś kryć niespodziewanego. Chciałbym nim pojeździć trochę a wg mnie uszkodzenie nie wygląda na poważne. Mając na uwadze to iż 90% aut sprowadzanych jest pukniętych tutaj przynajmniej mam wgląd w to jak wyglądał zaraz po uszkodzeniu.
Oczywiście mam zamiar jeszcze podjechać do ASO VW na kontrolę. Bardziej obawiam się, że podczas stłuczki mogły zostać osłabione np. elementy silnika, skrzyni, które mogą dać znać o sobie później. Co sądzicie?
-- Wt wrz 22, 2015 08:42 --
Przepraszam, jeżeli zaśmieciłem Dział.
Nabrałem chęci na dołączenie do posiadaczy Tourana. Wielu z Was ma zapewne spore doświadczenie w tym temacie.
Mam na oku VW Tourana 1.6tdi 2011. Auto było po stłuczce, aktualnie jest już zrobione na cacy. Poniżej załączyłem foto. Auto uderzyło lewym przodem uszkodzone elementy to maska, lewy błotnik, goły zderzak, poduszki całe. Możecie poradzić czy warto w ogóle myśleć o takim, czy może się coś kryć niespodziewanego. Chciałbym nim pojeździć trochę a wg mnie uszkodzenie nie wygląda na poważne. Mając na uwadze to iż 90% aut sprowadzanych jest pukniętych tutaj przynajmniej mam wgląd w to jak wyglądał zaraz po uszkodzeniu.
Oczywiście mam zamiar jeszcze podjechać do ASO VW na kontrolę. Bardziej obawiam się, że podczas stłuczki mogły zostać osłabione np. elementy silnika, skrzyni, które mogą dać znać o sobie później. Co sądzicie?
-- Wt wrz 22, 2015 08:42 --
Przepraszam, jeżeli zaśmieciłem Dział.
-
lacznik78
Re: Witam wszystkich klubowiczów....
Po dłuższych poszukiwaniach w końcu udało się kupić poniższy egzemplarz...

ktoś sobie nalepił na słupku Fire & Ice, nawet mi pasuje bo jestem strażakiem....
teraz kolej na hak, z tego co czytam to bardzo skomplikowana operacja....
pozdrawiam łukasz
ktoś sobie nalepił na słupku Fire & Ice, nawet mi pasuje bo jestem strażakiem....
teraz kolej na hak, z tego co czytam to bardzo skomplikowana operacja....
pozdrawiam łukasz