Touran by BartSTS
- BartSTS
- Auto:: Touran 2.0TDi 2003
- Imię:: Bartek
Touran by BartSTS
Witam,
Na początku nie będę się za bardzo rozpisywał ponieważ Touran jest oryginalny, więc nie ma o czym wielce pisać jak widać kolorek czarny z chrom pakietem. Na dzień dzisiejszy wrzucę poglądowe jedno foto reszta zdjęć zawita po malowaniu całego auta.
Pozdrawiam
Na początku nie będę się za bardzo rozpisywał ponieważ Touran jest oryginalny, więc nie ma o czym wielce pisać jak widać kolorek czarny z chrom pakietem. Na dzień dzisiejszy wrzucę poglądowe jedno foto reszta zdjęć zawita po malowaniu całego auta.
Pozdrawiam
- dewiant
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0 TDI BMM 2008
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Re: Touran by BartSTS
Witamy nowego kolegę z Poznania! 
I od razu zapraszam do Powitalni przywitać się, o ile jeszcze tam nie byłeś.
Będziesz malował całe auto? W jakimś konkretnym zakładzie? Ile $$??

I od razu zapraszam do Powitalni przywitać się, o ile jeszcze tam nie byłeś.
Będziesz malował całe auto? W jakimś konkretnym zakładzie? Ile $$??

- BartSTS
Jakieś delikatne mody wjadą ale bez wielkiego szaleństwa jedno jest pewne będzie czarnuch na polerce feldze i chromowanych relingach. 
-- So paź 31, 2015 17:46 --
Zdjęcie zrobione z nudów dzisiaj, a drugie zdjęcie mojego miejsca pracy.

-- N lis 01, 2015 10:08 --
Panie i Panowie,
Jest akcja typu czy można ustawić światła przeciwmgielne jako do jazdy dziennej i jako system doświetlania zakrętów czy trzeba wybrać sobie albo opcję doświetlania albo opcję świateł dziennych ??

-- So paź 31, 2015 17:46 --
Zdjęcie zrobione z nudów dzisiaj, a drugie zdjęcie mojego miejsca pracy.

-- N lis 01, 2015 10:08 --
Panie i Panowie,
Jest akcja typu czy można ustawić światła przeciwmgielne jako do jazdy dziennej i jako system doświetlania zakrętów czy trzeba wybrać sobie albo opcję doświetlania albo opcję świateł dziennych ??
-
- Użytkownik
- Auto:: Golf GT BMN '08
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
- Kontakt:
można to i to naraz ustawić o ile bordnetz twojego auta obie te rzeczy obsługuje, wszystko masz opisane na forum...BartSTS pisze: Panie i Panowie,
ps. piękne masz te felgi...
-
- Przeglądacz
- Auto:: 2.0TDI BMN 2006r
- Imię:: Robert
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Tutaj pomysłów raczej nie brakujeBartSTS pisze:nowa opcja na felgę
a ktoś ma pomysł co zrobić jeszcze z wozem

Pomyśl nad delikatnym obniżeniem, było by dużo lepiej
Ogólnie fajna bryka

- BartSTS
Robert87 chcę obniżyć ale na sprężynach a ciężko z dostaniem bo gwintów pełno i to nawet ciekawych nawet bardzo ale nie mogę sobie pozwolić aby z małą córeczką jeździć na gwincie, co prawda jest drugie auto ale nieraz i Touranem muszę zapakować rodzinkę i jechać dlatego PANIE i PANOWIE jak ktoś ma na SELL sprężyny do Tourana to z chęcią odkupie obniżające oczywiście 

-
- Przeglądacz
- Auto:: 2.0TDI BMN 2006r
- Imię:: Robert
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Ja miałem tak samo jak u ciebie i zmieniłem same sprężyny ponieważ też nie chciałem gwinta bo za twardo by było na tanim gwincie, a szkoda mi było na dobrego gwinta...
W wątku który założył manki masz zdjęcia jak u mnie wygląda na zmianie sprężyn na -25, i nie jest wcale taki twardy...
Też mam 3 letnią córeczkę i na szczęście jej głowa nie podskakuje, więc jestem zadowolony
W wątku który założył manki masz zdjęcia jak u mnie wygląda na zmianie sprężyn na -25, i nie jest wcale taki twardy...
Też mam 3 letnią córeczkę i na szczęście jej głowa nie podskakuje, więc jestem zadowolony

- manki
- Przeglądacz
- Auto:: 1T1 2004 BKD
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
Ja też nie chciałem obniżać bo małe dziecko,drugie w drodze,żona mi mówi nie próbuj tego auta obniżać... Ale u mnie sytuacja wygląda tak że mam syna ( prawie 3 lata) drugi syn w drodze, na słowa żony syn odpowiada " mama tuning"BartSTS pisze:Robert87 chcę obniżyć ale na sprężynach a ciężko z dostaniem bo gwintów pełno i to nawet ciekawych nawet bardzo ale nie mogę sobie pozwolić aby z małą córeczką jeździć na gwincie, co prawda jest drugie auto ale nieraz i Touranem muszę zapakować rodzinkę i jechać dlatego PANIE i PANOWIE jak ktoś ma na SELL sprężyny do Tourana to z chęcią odkupie obniżające oczywiście

pozdro