Takiego tematu chyba nie było:)
jako że idzie okres "brudu" co jakiś czas warto umyć samochód:) ale żeby temat nie ograniczył się tylko do jesienno-zimowej pielęgnacji proponuje aby wrzucać tu informację o tym, gdzie warto jechac umyć samochód i jak wyglada relacja ceny do jakości.
wiec może zacznę:
Automyjnia samoobsługowa na ul. Kwiskiej:
- do dyspozycji lanca (szampon, splukiwanie, wosk, nabłyszczanie) i szczotka (piana)
- za 10zł można spokojnie umyć Tourana
Efekt zadowalający, aczkolwiek przy wycieraniu na szmatce było troche brudu.
Automyjnia ręczna na tyłach dolmedu, wjazd od strzegomskiej:
- w weekend małe kolejki
- auto zawsze domyte wraz z dywanikami i wycieraniem
- 20zl z woskiem
Ogólnie polecam.
Automyjnia ręczna ul. Krakowska, na tyłach Galerii Sylwia:
- tanio, damski personel, i to by było tyle...
- 15zl z woskiem było ostatnim razem
Często auto nie domyte, nie wytarte, raz nawet mi zarysowała laska lakier ściągaczką.
Automyjnia ręczna, ul. Kalecińska, koło Orlenu
- zawsze długie kolejki
- solidnie umyte auto
- cena wyższa niż na innych myjniach
- 30zł z woskiem
Auto Myjnia Wrocław/Dolnyśląsk - co polecacie a co nie?
- Letis
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 AZV 2003
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
- Kontakt:
Re: Auto Myjnia Wrocław/Dolnyśląsk - co polecacie a co nie?
Hm..... ja to się boję cos napisać
Myje sam na bezobslugowych i nie korzystam ze szczotek itp. Jedyne sensowne samoobslugowe myjnie to te pod logiem CMK. Jeżeli chodzino oddanie auta do umycia to tylko w pielegnacjaaut.pl mylem ale tam za 35zl to na bank nie umyją
ale wiem ze będzie to zrobione "zgodnie ze sztuką" 

- Jacekp54
- Zaawansowany
- Auto:: VW Touran '03 1.9 AVQ
- Imię:: Jacek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 65 razy
Ja również przyłączam się do kolegi Letis, odnośnie myjni spod znaku CMK myję Tourana i Kija na Krakowskiej, choć odradzam stanowisko od strony odkurzaczy, dosyć często szwankuje, pozostałe dwa są jak najbardziej
, myjnia ogólnie jest dosyć polecana wśród ludzi więc bardzo często trzeba liczyć się z kolejką w ciągu dnia, dlatego najlepiej wpaść tam wcześnie rano, albo późnym wieczorem. Ja jako że nie przepadam za wczesnym wstawaniem
to często odwiedzam myjkę koło 23 i zwykle jest pusto 
-
MowMiJablo
- Początkujący
- Auto:: Touran 1T0, 2.0 TDI, 2005
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 1 raz
Ja ze swojej strony mogę polecić myjnię samoobsługową na ul. Obornickiej naprzeciwko stacji Shell.
Mają dobrej jakości środki, lanca (aktywna piana, mycie zasadnicze, wosk, nabłyszczacz). Dodatkowo na myjni jest odkurzacz i do dyspozycji klientów właściciel daje ręczniki papierowe do wycierania samochodu.
Testowałem wiele i Od otwarcia tej myjni, cały czas tam przyjeżdżam (co jak co, też mam blisko domu)
Polecam
Mają dobrej jakości środki, lanca (aktywna piana, mycie zasadnicze, wosk, nabłyszczacz). Dodatkowo na myjni jest odkurzacz i do dyspozycji klientów właściciel daje ręczniki papierowe do wycierania samochodu.
Testowałem wiele i Od otwarcia tej myjni, cały czas tam przyjeżdżam (co jak co, też mam blisko domu)
Polecam