Chciałbym, zaczerpnac troche info na temat wymiany silniczka do wspomagania ukladu kierowania w w/w samochodzie od w/w osób

Przede wszystkim na poczatek zastanawiam sie czy dam rade, to jest najwazniejsze, bo fura nie jest moja, brata konkretnie, na dodatek chloapak jest realistą/pesymistą, a ja te drugie. Nastepna sprawa to pyanie czy dlugo mi to zajmie( bez czasy oczekiwania na częsci), bo używa samochodu do jazdy do pracy( chwilowo auto sie robi bo popsulem mu miske olejowa i trzeba wymienic) wiec jest to dobry moment, zeby zaczac od razu i mu wynagrodzic ta dziure od miski olejowej;)
JAkie potencjalne kłody pod nogi rzuci mi Touran?
Niech ten temat bedzie zachęta dla tych, ktorzy chca/maja czas/chęci a myslą że nie mogą/nie potrafia

Pozdrawiam
Maeusz
Ps. Jestem gotowy dokupić jakies klucze, sprzęt cokolwiek, oby całość nie kosztowała wiecej niż wizyta u mechanika.
[ Dodano: Wto Sty 24, 2012 14:20 ]
troche widze brak zainteresowania
to moze troche konkretniej a mianowicie gdzie jest silniczek do ukladu wspomagania i jak sie do niego dobrac?
sprawdze na poczatek czy szczotki sie niezaśniedzialy lub zuzyly. Zawsze to cos na poczatek.
Tylko nie wiem jak sie do niego dostac i gdzie go szukac..