zablokowane tylne drzwi i szyby

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
antonina116
Auto:: Touran , 2.0 TDI, 2011
Imię:: Michał

zablokowane tylne drzwi i szyby

Post autor: antonina116 »

kupiłem auto w auto komisie, po 3 tygodniach urzytkowania zablokowały się tylne drzwi prawe i lewe, nie mozna otworzyć ich z zew i wew i w dodatku nie działają szyby samochód z 2011 2.0 tdi 170 KM, pomocy...

a tak w ogóle to w serwisie byłem z win i okazało się ze auto w 10.2014 roku miało 240 tys w Szwecji i jeździło na taksówce, a w Polsce kupiłem w 12.2015 r z przebiegiem 168 tys. - taki to handel mamy krajowi uczciwi handlarze - przejechałem się ...... i mam za swoje, a tak w ogóle to spalanie w miescie 12,5 /100 km same takie nowinki wyszły, pozdrawiam
Awatar użytkownika
jaras99
Specjalista
Auto:: Audi A4 B6 1.9TDI AVF
Imię:: Jarek
Podziękował: 66 razy
Otrzymał podziękowań: 64 razy

Re: zablokowane tylne drzwi i szyby

Post autor: jaras99 »

dla porządku zapraszamy najpierw tutaj: http://www.touranklub.pl/forum/viewforum.php?f=1

jedź do komisu z reklamacją. Możesz również się boksować z komisem i oddać im to auto na zasadzie niezgodności towaru konsumpcyjnego z umową (poczytaj sobie w necie o twoim przypadku np zbity licznik). Ale to dłuuuga przeprawa. Jak to była taxi to może miała w sobie jakiś domontowany system, żeby blokowało tylne drzwi. Siada klient, blokuje się, a odblokowuje jak zapłaci. Może w Szwecji mają problem z uiszczaniem opłat :>
ODPOWIEDZ