Mazury 2016
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Mazury 2016
Szukam sprawdzonych miejsc na Mazurach, dla 4 osobowej rodziny.
Może być domek, agroturystyka, nie mam jakiś ograniczeń.
Na pewno planuje wypad do Wilna.
Polecajcie proszę miejsca Wam znane i sprawdzone.
Może być domek, agroturystyka, nie mam jakiś ograniczeń.
Na pewno planuje wypad do Wilna.
Polecajcie proszę miejsca Wam znane i sprawdzone.
- rzutnik
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,6TDI 2012 manual
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 133 razy
Re: Mazury 2016
W ubiegłym roku byłem w Mrągowie w hotelu Mercure. Tygodniowy pobyt dla 4-osobowej rodziny wyszedł ok. 3200zł - w tym pełne wyżywienie (posiłki w formie szwedzkiego stołu z bardzo dużą różnorodnością jedzenia), darmowy basen, siłownia, mini golf. Dodatkowo można skorzystać ale już odpłatnie z kortów tenisowych, kręgielni, bilard, zabiegi SPA. Niedaleko jest plaża z której mogą korzystać zarówno mniejsze dzieci, większe jak i dorośli. W czasie pobytu zrobiliśmy sobie jeszcze wypad do Mikołajek i Wilczego Szańca. Pogoda nam się udała.
Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
Był Touran 1T2 był 2 Touran 1T3
-
radek19
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: radek
- Podziękował: 47 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
Ja polecam ośrodek Rusałka w m. Warchały(możliwość nurkowania jezioro b.czyste lub 300 m dalej pensjonat u Kulasa.
Miejscowośc Kobyłocha k.Szczytna(tel.501199104 )na jeziorem Sasek, tu też jest fajny ośrodek ,,Łoś"
wszędzie obowiązuje strefa ciszy. pozdr.
Miejscowośc Kobyłocha k.Szczytna(tel.501199104 )na jeziorem Sasek, tu też jest fajny ośrodek ,,Łoś"
wszędzie obowiązuje strefa ciszy. pozdr.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Polecam "Zielona chata" koło Wielbarka... byłem tam klika razy we 3 rodziny... miejsce super, cicha spokojna okolica, na działce jest staw z rybami i prywatny dostęp do rzeki z pomostem. Do najbliższego jeziorka musisz podjechać ok 7-8 kilometrów ale woda czyściutka...
- jeffik
- Użytkownik
- Auto:: Toyota Verso
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Witam!
Wprawdzie to nie Mazury ale równie piękne miejsce. Mam dom letniskowy około 130m2 (10-12 osób) nad jeziorem Białym (ośrodek Ostry Róg) w Augustowie (do plaży 40metrów). Kolejne bardzo ciche jezioro około 1000metrów (jez. Długie Kalejty) i jak komuś mało to jeszcze kilka jezior wokół. Wynajmuję ludziom dom w sezonie przez max 1 miesiąc (na pokrycie kosztów utrzymania) gdyż resztę czasu spędzam w nim z rodziną. W przypadku zainteresowania zapraszam na priw.
Współrzędne miejsca na mapach google 53.868266, 23.040055
Pozdrawiam.
Wprawdzie to nie Mazury ale równie piękne miejsce. Mam dom letniskowy około 130m2 (10-12 osób) nad jeziorem Białym (ośrodek Ostry Róg) w Augustowie (do plaży 40metrów). Kolejne bardzo ciche jezioro około 1000metrów (jez. Długie Kalejty) i jak komuś mało to jeszcze kilka jezior wokół. Wynajmuję ludziom dom w sezonie przez max 1 miesiąc (na pokrycie kosztów utrzymania) gdyż resztę czasu spędzam w nim z rodziną. W przypadku zainteresowania zapraszam na priw.
Współrzędne miejsca na mapach google 53.868266, 23.040055
Pozdrawiam.
-
kompadros
- Przeglądacz
- Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 207 razy
- Otrzymał podziękowań: 97 razy
Tomasz mogę Ci zaproponować domek letniskowy w dobrej i cichej okolicy (wieś) blisko Mrągowa 12 km. W zeszłym roku oprócz udostępnionego stawu (gdzie można łowić ryby)| został wybudowany przy domku basen. Właścicielem jest moja znajoma.
WWW: www.mazury-zielonewzgorze.pl/
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0 Bkd 2004r
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 38 razy
Cześć powiedz ile osób można tam umieścićkompadros pisze:Tomasz mogę Ci zaproponować domek letniskowy w dobrej i cichej okolicy (wieś) blisko Mrągowa 12 km. W zeszłym roku oprócz udostępnionego stawu (gdzie można łowić ryby)| został wybudowany przy domku basen. Właścicielem jest moja znajoma.
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
-
kompadros
- Przeglądacz
- Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 207 razy
- Otrzymał podziękowań: 97 razy
Na Zielonym Wzgórzu są dwa domki letniskowe 7 -osobowe na oddzielnych posesjach, ogrodzone. Każdy z własnym basenem, placem zabaw, mini koszykówką i leżakami. Do dyspozycji obu domków są trzy kajaki, duża łódka wędkarska, pięć rowerów. Basen przy jednym domku jest wkopany w ziemię, przy drugim domku jest basen naziemny.piotrh4 pisze:Cześć powiedz ile osób można tam umieścićkompadros pisze:Tomasz mogę Ci zaproponować domek letniskowy w dobrej i cichej okolicy (wieś) blisko Mrągowa 12 km. W zeszłym roku oprócz udostępnionego stawu (gdzie można łowić ryby)| został wybudowany przy domku basen. Właścicielem jest moja znajoma.
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Do jeziora 2 min drogi (zejście w dół). Jezioro Dłużec leży na szlaku Krutyni.