VWonline
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
VWonline
Witam ponownie, mimo wszystko to przykre jak bez żadnego powodu czy też ostrzeżenia zostaje usunięte konto.
W poście powitalnym napisałem tylko i wyłącznie prawdę i zostałem za to ukarany usunięciem konta... oczywiście potrafię zrozumieć argumenty ale tylko wtedy gdy zostaną mi one przedstawione...
Zapewne administrator tego forum się domyśla iż nie trafiłem tutaj poprzez google... dotarłem tutaj ponieważ w statystykach mojej strony widzę kierunek odwiedzających użytkowników...
Mam nadzieję, że decyzja o usunięcia konta była podyktowana niepotrzebnymi emocjami i późną porą oraz, że sprawę da się jeszcze wyjaśnić poprzez rzeczową rozmowę, do której zachęcam.
pozdrawiam Tomek administrator
W poście powitalnym napisałem tylko i wyłącznie prawdę i zostałem za to ukarany usunięciem konta... oczywiście potrafię zrozumieć argumenty ale tylko wtedy gdy zostaną mi one przedstawione...
Zapewne administrator tego forum się domyśla iż nie trafiłem tutaj poprzez google... dotarłem tutaj ponieważ w statystykach mojej strony widzę kierunek odwiedzających użytkowników...
Mam nadzieję, że decyzja o usunięcia konta była podyktowana niepotrzebnymi emocjami i późną porą oraz, że sprawę da się jeszcze wyjaśnić poprzez rzeczową rozmowę, do której zachęcam.
pozdrawiam Tomek administrator
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2012 23:34 przez VWonline, łącznie zmieniany 3 razy.
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Kto , jak kto, ale administrator chyba wie jakie zasady ogólnie obowiązują. Tym bardziej, że cel Twój jest jednoznaczny, jak rozumiem. Szukasz u nas rozwiązań problemów, które później odpłatnie (bądź nieodpłatnie) będziesz oferował swoim klientom. Po drugie szukasz tych klientów też tutaj.VWonline pisze:Tomek administrator
Więc proste pytanie: Co zyskają na tym użytkownicy TKP?
PS. Wstawianie takiej ankiety nie jest na pewno krokiem w dobra stronę, a jak na razie to Ty kolego zabiegasz o nasze względy

-
- Kandydat
Mam rozumieć, ze tylko chamskiej reklamy nie akceptujecie??admin pisze:Kolego na forum nie akceptujemy chamskiej reklamy.
Wchodzisz na forum jak do siebie z buciorami i reklamujesz swoją stronę - jest to SPAM i nie będzie tolerowany u nas na forum.
Moja na pewno chamska nie była

Konflikt wyniknął z braku regulaminu, a nawet jeśli gdzieś takowy tutaj jest to dostęp jest utrudniony i go nie widzę. Miałem zamiar napisać do administratora zapytanie o zasady ewentualnej współpracy jednak z poziomu niezarejestrowanego użytkownika nie ma możliwości uzyskania informacji kontaktowych. Po rejestracji nie widziałem żadnych wytycznych więc uznałem, że napisze z grubsza co i jak w poście powitalnym.
Szkoda, że konto po tym poście zostało usunięte bez podania przyczyny....
Możemy oczywiście tutaj publicznie dalej dyskutować, choć uważam, że rozsądne byłoby przeniesienie dyskusji na pw.
Turanek pisze:Kto , jak kto, ale administrator chyba wie jakie zasady ogólnie obowiązują. Tym bardziej, że cel Twój jest jednoznaczny, jak rozumiem. Szukasz u nas rozwiązań problemów, które później odpłatnie (bądź nieodpłatnie) będziesz oferował swoim klientom. Po drugie szukasz tych klientów też tutaj.VWonline pisze:Tomek administrator
Więc proste pytanie: Co zyskają na tym użytkownicy TKP?
PS. Wstawianie takiej ankiety nie jest na pewno krokiem w dobra stronę, a jak na razie to Ty kolego zabiegasz o nasze względy
Co do rozwiązań problemów to mogę co najwyżej pomóc w ich rozwiązaniu.
Nie mam najmniejszej potrzeby szukania tutaj czegokolwiek w ramach rozwiązywania problemów.
Gwarantuję, że jestem w stanie rozwiązać każdy problem. W trakcie ponad 20 letniej działalności zawsze starałem docierać się do prawdziwej przyczyny powstania usterki a nie jak niestety większość naprawiających samochody którzy usuwają bardzo często tylko skutki.
Czy szukam tutaj swoich klientów... oczywiście, że tak...
Jeśli ktoś zamierza wywarzać otwarte drzwi bardzo proszę, jednak jeśli problem został wcześniej rozwiązany to czy warto się męczyć?
Oczywiście rodzi się pytanie czy warto płacić za coś co można uzyskać za darmo... jednak nie wszystko można dostać za darmo.
Co mogą zyskać użytkownicy tego forum... pewną bezpłatną pomoc w sprawach oczywistych i profesjonalną pomoc płatną na witrynie VWonline
Czy zabiegam o Wasze względy... otóż nie nie muszę pisać na tym forum.
Dlaczego wstawiłem ankietę to wie pewnie tylko admin
pozdrawiam Tomek administrator VWonline
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Liczy się pierwsze wrażenie...
Co znaczy "...pewną pomoc", bo tak napisałeś to zdanie, że nie wiem, czy chodzi o:
a) ograniczoną pomoc => do pewnego momentu?
b) niezawodną pomoc?
Z resztą chyba to szybko wyjdzie "w praniu", gdzie kończy się Twoja bezinteresowność.
PS. Edytuj swojego posta i wywal tę ankietę, bo wojując wiele tutaj nie uzyskasz.
Co znaczy "...pewną pomoc", bo tak napisałeś to zdanie, że nie wiem, czy chodzi o:
b) niezawodną pomoc?
Z resztą chyba to szybko wyjdzie "w praniu", gdzie kończy się Twoja bezinteresowność.
PS. Edytuj swojego posta i wywal tę ankietę, bo wojując wiele tutaj nie uzyskasz.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Nie staje tu po żadnej ze stron ale... są nieścisłości, dlatego pewnie wyszło jak wyszło.
Regulaminu jak nie było - tak nie ma, czasami reakcje adminów są zbyt szybkie na pewne zdarzenia na forum i niestety zdarza się, że zamiast dialogu jest właśnie tylko działanie co jest złe
To może być "zarzutu" w stronę administracji, ale VWonlnie też mógł się zachować inaczej bo wchodząc na forum i widząc że nie ma regulaminu to powinien napisać do admina lub pytać na forum.
Nie bronię tu nikogo i nie oskarżam. Uczymy się wszyscy na błędach. I tu mamy teraz szanse coś zmienić ,naprawić, poprawić...
EOT z mojej strony w tym temacie
Regulaminu jak nie było - tak nie ma, czasami reakcje adminów są zbyt szybkie na pewne zdarzenia na forum i niestety zdarza się, że zamiast dialogu jest właśnie tylko działanie co jest złe
To może być "zarzutu" w stronę administracji, ale VWonlnie też mógł się zachować inaczej bo wchodząc na forum i widząc że nie ma regulaminu to powinien napisać do admina lub pytać na forum.
Nie bronię tu nikogo i nie oskarżam. Uczymy się wszyscy na błędach. I tu mamy teraz szanse coś zmienić ,naprawić, poprawić...
EOT z mojej strony w tym temacie

-
- Kandydat
Pierwszego wrażenia użytkownicy nie mieli okazji poznać ponieważ konto zostało usunięte po 30 minutach.Turanek pisze:Liczy się pierwsze wrażenie...
b) niezawodną pomoc?
Pewna pomoc to taka pomoc której nie ma potrzeby weryfikować ani potwierdzać ponieważ jest pewna

Nie mogę już edytować tej sondy...
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2012 21:24 przez VWonline, łącznie zmieniany 1 raz.