i przyszła mi myśl by zrobić podświetlenie schowków w drzwiach bocznych i zastanawiam się czy to wiocha nie będzie co o tym myślicie tylko proszę psów na mnie nie wieszać
Modyfikacje:
BT premium, licznik kolorowy premium, TPMS, oświetlenie ostrzegawcze w drzwiach, fottweel, kamera cofania w rns 510, ramki nawiewu chrom, panel klimatyzacji z T 2.podswietlenie klamek przod i tył.
schowki podświetlane super pomysł
tylko ja bym poszedł w inną stronę, podświetliłbym diodami czerwonymi od góry czyli diody u dołu uchwytów w tapicerce i wyszło by jak ambiente z lusterka byłoby bardziej stonowane
stach pisze:schowki podświetlane super pomysł
tylko ja bym poszedł w inną stronę, podświetliłbym diodami czerwonymi od góry czyli diody u dołu uchwytów w tapicerce i wyszło by jak ambiente z lusterka byłoby bardziej stonowane
Myślałem zamontować po wewnętrznej stronie tam gdzie miejsce na butelkę przy górnym rancie .Kolega ma w c5 światło właśnie tam które włącza się po włożeniu ręki w schowek.
Modyfikacje:
BT premium, licznik kolorowy premium, TPMS, oświetlenie ostrzegawcze w drzwiach, fottweel, kamera cofania w rns 510, ramki nawiewu chrom, panel klimatyzacji z T 2.podswietlenie klamek przod i tył.
Z tymi podświetleniami linowymi sam bym nie zaryzykował . To chyba tylko na zdjęciu u chińczyka tak równo wygląda . Jak to mocować w zagłębieniach ? ?
A podświetlanie diodami to i owszem , schowki , kieszenie drzwi . Pojedynczo , punktowo byle nie przesadzić . Miałem w Touranie , zrobiłem w Alhambrze .
mam w touranie i będę robił w caddy tylko tu prościej bo sam plastik a w touranie trzeba uważać na materiał żeby się nie pruł później i nie przesadzać z mocą światła ja mam delikatne i jest świetnie
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila