Witam na początku się przywitam jako wlaściciel świeżo nabyte Tourana chce zdjąć boczek pasażera ponieważ muszę wymienić obudowę przycisku od elektrycznych szyb. Wiem ze dwie śruby są u dołu widoczne ale gdzie kryją się pozostałe ? No i jak je podważyć żeby zeszły bez uszkodzenia zaczepów.
Chodzi ci o plastikowe kliny ? Niestety nie posiadam.
Potrzebuje jeszcze zmienić sposób załączania się spryskiwaczy reflektorów. Załączają mi się odrazu podczas spryskiwania szyby przedniej. Chciałbym opóźnić o jakieś 3 sekundy albo co 4-5 pociągnięcie manetki.
Chodzi ci o plastikowe kliny ? Niestety nie posiadam.
Potrzebuje jeszcze zmienić sposób załączania się spryskiwaczy reflektorów. Załączają mi się odrazu podczas spryskiwania szyby przedniej. Chciałbym opóźnić o jakieś 3 sekundy albo co 4-5 pociągnięcie manetki.
Mateusz co do sprysków lamp to w kodowaniu chyba borda to zmieniasz. A co do osłony włącznika sterowania szyb... to wyciagniesz to bez zdejmowania boczku. Narpierw popchaj obudowę do przodu auta,potem od tylnej strony lekko podwaz i masz na wierzchu
Albo narpierw do tylu i podważasz z przodu ... sprawdź
Ok spróbuje tylko najpierw zakupie drugą nową obudowę. Rozumiem że nowa wejdzie na swoje miejsce bez problemu. Wiem ze w kodowaniu borda ale nie wiem jak przestawić żeby z czasu opoźnienia zrobić ilośc pociągnięć manetki w tym mam problem wiem że niektórzy tu na forum to robili ale nie wytłumaczyli jak to zrobić
Narazie mam wyjety bezpiecznik od sprysków lamp bo płynu idzie dużo poza tym nie chce za każdym razem spryskując szybę pryskać po lampach jest to denerwujące