Czy ktoś się orientuje co mi będzie potrzebne w przypadku takiej zmiany?
Jak jest z antenami? Bo nie chciał bym pogorszenia jakości odbioru radia.
Gateway mam L, więc z aku nie powinno być problemów.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
RCD 510 nie ma navi,twoja ma ,
a tak to chyba nie będzie problemu,przełączasz tylko wtyczki i heja
tylko nie wiem jak jest z antenami z tyłu w twoim rns,rcd ma chyba 2 -(jedna wtyka)
No właśnie RNS300 pracuje na jednej - tylko w jednej tylnej mam antenę, a nie wiem jak RCD510.
Jako nawi używam przenośnej z AutoMapą i ostatnio porównywałem z tym co daje VW i niestety, ale AM zjada mapkę od VW na śniadanie, więc RNS510 mi nie potrzebne
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko, już pisałem o tym gdzies Ja mam RCD300 ,który tez dziala na jednej antenie,ale 2 antena leży z tyłu !! Poszukaj dobrze ręką w głębi i ją znajdziesz i wtedy potrzebujesz tylko obudowe do podwójnej wtyczki anteny
Rauko i co masz drugą antene z tyłu?
Ja kupiłem od Marcin975 RCD510 podłączyłem na jednej antenie (wszystko gra pięknie na razie, zero zaników..na razie). Szukałem druga antenę z tyłu ale okazuje się że nie mam
Pytanie: czy dołożyć druga antenę czy zastosować adapter z przejściem z jednej wtyczki na dwie? Czy nie spowoduje to zwarcia?
P.S. różnica w dźwięku między RCD300 a RCD510 jest olbrzymia. Teraz jak delikatnie podgłoszę to wewnątrz auta piękny dźwięk jest , ale na zewnątrz słychać jak tapicerki i rejestracja drży (lusterko wewnatrz też )
Rauko i co masz drugą antene z tyłu?
Ja kupiłem od Marcin975 RCD510 podłączyłem na jednej antenie (wszystko gra pięknie na razie, zero zaników..na razie). Szukałem druga antenę z tyłu ale okazuje się że nie mam
Pytanie: czy dołożyć druga antenę czy zastosować adapter z przejściem z jednej wtyczki na dwie? Czy nie spowoduje to zwarcia?
P.S. różnica w dźwięku między RCD300 a RCD510 jest olbrzymia. Teraz jak delikatnie podgłoszę to wewnątrz auta piękny dźwięk jest , ale na zewnątrz słychać jak tapicerki i rejestracja drży (lusterko wewnatrz też )
Jakie miałeś wcześniej radio? Bo chce u siebie założyć RCD 510 a obecnie mam RCD 300 i nie wiem co z tym kodowaniem