Zmieniarka w MFD2
Zmieniarka w MFD2
Witam.
Od pewnego czasu moja zmieniarka CD przestala działać. Touran 2005r rok, odtwarzacz MFD2. Na wyświetlaczu pojawia się bląd ,,cdc error,,.
Poproszę o jaką kolwiek wskazówke.
Pozdrawiam Robert
Od pewnego czasu moja zmieniarka CD przestala działać. Touran 2005r rok, odtwarzacz MFD2. Na wyświetlaczu pojawia się bląd ,,cdc error,,.
Poproszę o jaką kolwiek wskazówke.
Pozdrawiam Robert
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Niestety taki jest urok zmieniarki, podobnie dzieje się z oryginalnym symulatorem zmieniarki na USB. Problem tkwi w komunikacji radia ze zmieniarką, a dokładnie jej inicjowaniem i od czasu do czasu sie wiesza.
Jeśli masz to teraz na stałe, to wyjmij radio i wyciągnij wtyczkę zmieniarki (kolor niebieski, możesz to zrobić razem z pozostałymi żółtą i zieloną), włącz navi i wtedy wepnij wtyczkę ponownie.
Jeśli masz to teraz na stałe, to wyjmij radio i wyciągnij wtyczkę zmieniarki (kolor niebieski, możesz to zrobić razem z pozostałymi żółtą i zieloną), włącz navi i wtedy wepnij wtyczkę ponownie.
- polmos
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3 CFHC 2011
- Imię:: ADAM
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
musisz zdjąc ramke co jest doookoła radia,jest na zatrzaskach, musisz pociągnąc ramke do siebie zacznij od dołu,potem boki i góra.Robrob21 pisze:Laserek czyściłem i nic się nie wydarzyło, dalej wręcz pojawia się błąd.
Spróbuje wyjąć radio, tylko nie mam zilonrgo pojęcia JAK....
Morze jakaś podpowiedż. Z góry dziękuje.
Robert.[/list]
Pod ramką radio jest przykręcone na cztery torxy chyba T10 albo T15
- MACIEJ_EPI
- Kandydat
- Auto:: Touran 1T2 , 2.0 tdi BMN
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz