Witam właśnie dzisiaj byłem w myjni szukam usługi czyszczenie środka po zimie, bez podsufitki u mnie skóra usługa waha się między 200-250 zł .Szukam dalej
Gdyby był ktoś zainteresowany mam gościa który pierze tapicerkę za 150 zł i przyjeżdża do klienta. Ma własną wodę, tylko prąd potrzebny, świadczy mi usługi ale jak to powiedział moje auta są czyste i zadbane i nie ma co czyścić to nie to co w komisach stoi.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
W moich okolicach biorą za całe auto ok. 150 pln łącznie z wyciąganiem siedzeń,kanap itp. Mój pracownik jak zapytałem o wypranie podsufitki, podał mi cenę 20 pln (nie pytałem ile normalnie bierze za podsufitkę)
Muti pisze:Tom, o skóre najlepiej sam zadbaj,bo to nie jest trudne,a wiem jak to robią w myjniach... woda,mydło szmata i jazda,a skóra nie lubi wody..
Za dobry zestaw zapłacisz niecałe 100zł,a spokojnie ogarniesz nim auto nie raz..
Dokładnie nie ma to jak samemu się dba o samochód. Kiedyś śpieszyło mi się i zajechałem na sprzątanie wnętrza plus mycie. Usługa 200 PLN a efekt tak jak napisał Muti.
Na weekend szukuje się na sprzątanie mycie woskowanie :-)
cheles masz taki sam plan jak ja.Pogoda ma byc... Dzisiaj umyłem alu od wewnatrz, odebrałem paczke z dresingiem turtle do opon, wosk carnauba do lakieru i turtle do plastiku... Zastanawiam sie tylko co zrobic z felgami bo mam delikatnie ranty zniszczone przez sól,chyba przepoleruje choć dobry koleś proponuje mi pomalowac za 100 pln za 4 szt. Cena ok. Ale nie bedzie polysku na rancie...