Auto pewnie część z osób kojarzy, bo chwilę wisiało na allegro. Po sprzedaży Scenica szukałem czegoś do miasta dla żony... miało być Caddy ze względu na boczne suwane drzwi, ale postanowiłem, że sprzedam też moje A4, które więcej stoi niż jeździ i zamieni się dwa auta na jedno...
Tym sposobem Touran stanie się niedługo (po niezbędnym serwisie) daily mojej żony

Napęd: BMN + DSG
Wyposażenie: wersja Highline + dodatki
Planów nie ma

A co po drodze się urodzi to się okaże, bo po przsiadce z "biednego" Audi brakuje mi chociażby oświetlenia przestrzeni na stopy i świateł w drzwiach... Audi ma zrobiony soft, a czy w Touranie też będzie czas pokaże...
Zdjęcia jeszcze z aukcji

A tak wygląda teraz

Historia napraw i modyfikacji których miało nie być

W planach:
- Pełny serwis filtry+olej (silnik+skrzynia)
- Automatyczne otwieranie klapy bagażnika

- Footwell lights - czeka na montaż
- Bilstein B14 gwint - czeka na montaż
- 2017-02-05 -Zrobiony OPS - Optyczny System Parkowania
- 2017-02-08 - Update radia do najnowszej możliwej wersji oraz map do v14
- 2017-02-22 - Naprawa podświetlenia zapalniczki. Uzupełnienie zaślepki zapalniczki. Naprawa kratki nawiewu środkowego. Zakup filtrów i oleju na mały serwis.
- 2017-02-27 - Montaż letniego zestawu i zmiana żarówek kierunkowskazów z przodu
- 2017-03-09 - Montaż alu podstopnicy i nakładek pedałów montaż dodatkowego oświetlenia w bagażniku
- 2017-03-10 - Wymiana uszkodzonych plastików z ukł. dolotowego, montaż obudowy akumulatora, wymiana żarników xenon
- 2017-03-11 - Gałka DSG z Golf VII GTD GTI GTE R
- 2017-03-24 - ISOFIX na fotelu pasażera z przodu
- 2017-05-01 - Dojazdówka 18"
- 2017-05-02 - Montaż warning lights w drzwiach