Z góry dzięki za pomoc.
Mruczuś pisze:Witam,jestem nowy jeżeli nie ten dział lub coś w tym stylu to najmocniej przepraszam. A więdz tak dzisiaj miałem problem z mym Touranem 2.0 mianowicie dziś rano normalnie auto odpaliłem jeździłem a następnie odstawiałem pod dom.Kiedy miałem jechać do miasta auto nie chciało odpalić to po szybkim namyśle przez rurę dolotowa został wtryśnięty samo start auto odpaliło pochodziło więdz pomyślałem dobra przejadę się możne przez ta temperaturę coś zdusiło i dlatego. No to pojechałem kawałek wracam już się miałem cieszyć a tu nagle... na niskich obrotach umarł i nie mam pojęcia co jest kiedy chce go zapalić dalej jest to samo kreci kreci ale wielki (..) z tego myślę ze jak go potraktuje znowu plakiem odpali ale jak pojadę to koniec z nim będzie więc nie ruszam go na razie tylko stoi ;p I teraz chciałem zaczerpnąć waszej rady co i jak mam z nim zrobićSprawdzałem filtr ten przez który przechodzi powietrze wymieniany niedawno olej wraz z filtrem paliwa. Nie mam zielonego pojęcia co z nim mam zrobić. Myślałem nad odłączeniem na 15 min aku ale nie wiem czy to coś da ;p. Moim zdaniem coś marnie sobie pobiera powietrza i go paliwo dusi ale nie wiem gdzie szukać usterki.
Z góry dzięki za pomoc.