Proponuje żeby umieszczać info obok nicka na forum kto posiada vcds albo inny program do diagnostyki.W razie jakiejś usterki można zlokalizować taką osobę w danym regionie i uzyskać -poprosić o pomoc.Można sobie pomóc zamiast latać i szukać po warsztatach .
Na przykład pod opisem PPD- Posiada Program Diagnostyczny
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2012 21:39 przez QQRYDZA, łącznie zmieniany 2 razy.
QQRYDZA pisze:Proponuje żeby umieszczać info obok nicka na forum kto posiada vcds albo inny program do diagnostyki.W razie jakiejś usterki można zlokalizować taką osobę w danym regionie i uzyskać poprosić o pomoc.Można sobie pomóc zamiast latać i szukać po warsztatach .
Pomysł dobry tylko o ile "ten ktoś" posiada oryginalny program a nie chińczyka, bo ktoś "życzliwy" się znajdzie, naśle niebieskich i może być problem. Taka moja uwaga.
rumun_58 pisze:Pomysł dobry tylko o ile "ten ktoś" posiada oryginalny program a nie chińczyka, bo ktoś "życzliwy" się znajdzie, naśle niebieskich i może być problem. Taka moja uwaga.
Celna uwaga ,dlatego należy- można zmienić na coś innego na przykład na Znam Warsztat z Programem Diagnostycznym w skrócie ZWzPD a znam pełno takich warsztatów więc mogę któryś polecić
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Dobry pomysł tylko, osoba która nie czytała tego tematu będzie główkować co oznacza skrót "ZWzPD "
Nie wszystko trzeba wiedzieć od razu
Jak ktoś będzie potrzebował, to pewnie zapyta, a wtedy mu się skrót rozszyfruje i znajdzie sobie sąsiada do pomocy..., a My w swoim gronie pozostajemy nadal anonimowi