Mam hak tak auto zostało sprowadzone. Moze cos jest źle podłączone. Zauważyłem dziś że jak migacze gasną to pojawia się ( nie zawsze ) info o uszkodzonej zarówce na liczniku... po czasie znika i pojawia sie przy ponownym uruchomieniu migaczy
Edytowany.
Panowie zaglądałem dziś za lewą tapicerkę bagażnika szukając podłączeń haka ( przypomne instalacja wykonana u zachodznich sąsiadów).
Zauważyłem, że oryginalna kostka z lampy jest podłączona przez mostek przewodowy do lampy.
Poniżej zdjęcie zestawu który znalazłem w sieci. Jest on dedykowany do VW PASSAT B5 sedan ale po wyprowadzeniach widzę ,że własnie taką instalacje mam zamontowaną.

W naszycha autkach stosuje się instalację raczej tą poniżej prawda ??
-- Pt kwi 07, 2017 20:02 --
Witam.
Nie udało mi się uporać z powyższym problemem. Spięte lampy bez "adapterów od przyczepy" oryginalnie i nadal ten sam efekt.
Sprawdziłem połączenia. Złącza czyste !
Testując VCDS żarówki migaczy palą się bez problemu.
Już zaczynam się zastanawiać czy to nie uszkodzony BORDNETZ...
Przeglądałem schemat i wynika w nim ze w przełączniku awaryjnych świateł siedzi tylko przełącznik i rezystory z diodami LED do podświetlania przycisku. ...ale ten przełącznik wykluczony został na starcie po problem nie tyczy się którejś ze stron tylko tylnych migaczy.
Panowie czy ktoś ma jakieś pomysły?