Witam
Czy ktoś podpowiedział by mi o jakim nr. ramki bym musiał szukać pod radio RCD 310 , ponieważ ja posiadam taką ramkę jak na zdjęciu z oddzieleniem wyświetlacza od przycisków , a RCD 310 tego nie ma , a może gdybym wyciął ten cienki pasek z tej ramki radio będzie pasować ?
Jaki nr. ramki pod radio i klime ?
- gordon
- ____________________

- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Re: Jaki nr. ramki pod radio i klime ?
Mam taką ramkę jak Ci potrzeba, niemniej jednak jest ona odrobinę zmęczona. Ta gumofarba jest miejscami porysowana i miejscami jej nie ma. Jak chcesz to jutro zrobię zdjęcia i podeślę Ci, sam ocenisz. Za jakiegoś browara + koszty wysyłki oddam, bo u mnie leży i się kurzy.
Acha, a numer ramki to 1T0 858 071 G, najnowsza wersja wg ETKI to 1T0 858 071 L i w kolorze czarnym kosztuje 174.11 w ASO.
Acha, a numer ramki to 1T0 858 071 G, najnowsza wersja wg ETKI to 1T0 858 071 L i w kolorze czarnym kosztuje 174.11 w ASO.
- Gerardos
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.6 mpi + LPG 2004
- Imię:: Gerard
- Podziękował: 56 razy
- Otrzymał podziękowań: 67 razy
gordon jeśli możesz podeślij zdjęcie , zobaczę jak będę musiał to kupie , mam nadzieję że w razie czego się nie obrazisz jak by miał ktoś w lepszym stanie, jeszcze mam chwilkę zanim radio dotrze .Czy czasami ta gumo farba to nie to co na felgi ?
Dzięki za nr.ramki
pozdrawiam
Dzięki za nr.ramki
pozdrawiam
- gordon
- ____________________

- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Spoko, dlaczego mam się obrazić, sam ją zmieniłem na ładniejszą