Nie znalazłem podobnego tematu.
Troszku wkurzają mnie te rozkładane stoliczki w naszych Tourankach. Ale jak już są to chciałbym aby były użyteczne. A żeby były to chciałbym aby rzeczy na nich się nie ślizgały. Czy ktoś ma patent na naklejenie jakieś maty antypoślizgowej, itp? Maty w stylu takiej jak a znajduje się w konsoli środkowej... Nic oprócz mat-nano pod telefony nie przychodzi mi do głowy, ale nie wiem jaki będzie tego efekt.
Mata antypoślizgowa na stoliki
- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Re: Mata antypoślizgowa na stoliki
wydaje mi się że maty nano pod telefony będą kurz ciągneły.
pytanie czy chcesz, aby te maty "trzymały" rzeczy, czy poprostu żeby się nie źlizgało przy byle łuku/wertepie.
Może folie do szuflad, w ikei takie sprzedają, czarne, szare i przezroczyste. dociać na wymiar i zobaczyć. no ale piekne to to nie będzie...
pytanie czy chcesz, aby te maty "trzymały" rzeczy, czy poprostu żeby się nie źlizgało przy byle łuku/wertepie.
Może folie do szuflad, w ikei takie sprzedają, czarne, szare i przezroczyste. dociać na wymiar i zobaczyć. no ale piekne to to nie będzie...
- Prusiak
- Początkujący
- Auto:: Nowy TOURAN 2.0 TDI 150KM
- Imię:: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Chodzi mi o to właśnie żeby rzeczy tam położone nie suwały się w trakcie jazdy... A przeważnie tel, czy jakaś zabawka na pierwszym lepszym zakręcie ląduje na podłodze.....
Tak to wygląda w moim poprzednim aucie - Hondzie FR-V:
Tak to wygląda w moim poprzednim aucie - Hondzie FR-V:
- Załączniki
-
- 844784575_1_1080x720_honda-frv-rodzinny-ekonomiczny-spalanie-ok-9-litrow-gazu-brc-polecam-gniezno.jpg (28.27 KiB) Przejrzano 1058 razy
Nowy TOURAN 2,0 TDI BMT Highline 7-osobowy
-
- Początkujący
- Auto:: Touran FL
- Imię:: PAWEŁ
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
no ale to fabryczne wyposażenie wnęki i do tego ograniczenie w postaci ścianek na około...-V-I-R-U-S- pisze:Dobrze wyglada
- Zinva
- Auto:: Touran, 1.9, 2008
- Imię:: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Może odwrócona podkładka pod mysz? Możesz to dociąć tak jak sobie chcesz, wymiary takich podkładek to teraz nawet są takie, że się na całe biurka stawia. Jakbyś to odwrócił tą gumą do góry to powinno się trzymać.
Zobacz jak pozbyć się zmarszczek pod oczami http://wygladzenie-zmarszczek.org.pl/