Wolne dyskusje o nowy stylu...

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Iza
Po pierwsze mi też się nie podoba, ale możesz sobie zmienić styl wyświetlania w profilu. Ja tak zrobiłem bo czarny męczy mi oczy a sub silver jest OK.

Po drugie - poszedłbym na tacierzyński, oczywiście, że tak. Mam juz dwi córki w miarę odchowane (10 i 5 lat) więc raczej mnie to nie dotyczy już.

[ Komentarz dodany przez: jeżu: Sro Kwi 18, 2012 17:45 ]
Wydzieliłem do osobnego tematu wolne dyskusje na temat nowego stylu na Tkp Vw auto
Awatar użytkownika
Cyrus
Zaawansowany
Auto:: 1.9 TDI 105 DSG
Imię:: Łukasz
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: Cyrus »

Oj coś czuję że zrobi się pyskówka na forum odnośnie profilu.

Może lepiej zachować swoje zdanie dla siebie i nie pisac czy mi się podoba czy nie tylko ustawić taki jak się podoba. Nikt nie raczył zrobić nic nowego od siebie... najprościej krytykować... sorry za OT.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów

Cyrus

a kto krytykuje ?

wolny kraj wbrew temu co mówią niektórzy politycy, wyraziłem swoją opinię. Krytykowałbym jakby nie było możliwości zmiany trybu wyświetlania, a tak jest OK, Grafika , nowe ikonki jak najbardziej zajefaqjne tylko ten kolor za ciemny, męczy oczy, bynajmniej moje.
Awatar użytkownika
admin
Władca postów
Auto:: Touran
Imię:: Maciek
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 122 razy
Kontakt:

Post autor: admin »

Cyrus spokojnie, każdy ma wybór, a styl domyślny ma nas odróżniać od innych stron i swoją rolę spełni.

Oczywiście każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, czy się podoba czy nie, ale na spokojnie :)
:piwo:
Awatar użytkownika
LYJO
Władca postów
Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
Imię:: Olek
Podziękował: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: LYJO »

Nie dziwię się wzburzeniu Cyrusa, bo Iza_30 zagrała prowokacyjnie wrzucając tekst o stylu w ogóle nie potrzebnie do topica, który jest całkiem o czym innym.

Zostało zrobione coś co dawno już powinno być na forum. Może być 1000 użytkowników a opinii będzie 1001. Szkoda, że narazie pojawiają się same niepochlebne.
Nie wiem też jak ciemny kolor może razić po oczach :) :?: , ale to tylko tak gwoli dygresji.
Mam nadzieję, że uda się doprowadzić do końca finalizację jasnego stylu, żeby zadowolić większą liczbę ludzi i mam nadzieję, że stanie się to szybciej niż z tym stylem, ale to już leży w gestii adminów.

Jestem tu postrzegany jako, ktoś kto ciągle się o coś czepia na forum, ale gdyby nie to czepianie się to dalej byśmy byli w miejscu w jakim forum było na początku powstania., czyli archaiczne i nic się na nim praktycznie nie działo. A jak się nic nie dzieje to umiera... Wiele inicjatyw powstało dzięki temu mojemu marudzeniu. Także nowy styl. Była propozycja też odnośnie świąt, żeby coś fajnego na forum było, ale nie dostałem odpowiedzi od "szefostwa". Niestety...

Nie chce nikogo urazić tym co napisałem, ale podzielam Jego (Cyrusa) zdanie na temat tego, że: Nikt nie raczył zrobić nic nowego od siebie... najprościej krytykować....
Ja trzymam się zasady, że jak nic nie robię to się nie krytykuję...
Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2012 18:32 przez LYJO, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Iza_30
Użytkownik
Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
Imię:: Iza
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: Iza_30 »

Oj nie prowokacyjnie tylko uderzyło mnie to po oczach. I nie miałam na celu wywołanie dyskusji. Wyraziłam zdanie, czarny styl jest dla mnie je*. Oczywiscie są inne opinie i to jest normalne. Ja już sobie zmieniłam na srebny. A nawet gdyby gdyby nie było takiej możliwosci to i tak bym tutaj zaglądała :)
I jesli kogos moja opinia uraziła to sorry - nie miałam takich intencji.
Awatar użytkownika
LYJO
Władca postów
Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
Imię:: Olek
Podziękował: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: LYJO »

No fakt, stonowane kolory bardzo rażą po oczach. A cały ekran biało-srebrny działa kojąco dla oczu :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Naprawdę jak czytam czasami niektóre wypowiedzi to ręce opadają...

Po za tym, wyrażenie opinii w temacie, który nie ma z tym nic wspólnego to tez pewnie wg Ciebie normalna rzecz. Dlatego uważam to za prowokację.

Jeszcze raz powtórzę pewną maksymę: "Jak nic nie robię to się nie krytykuję".
Jak coś dają i to za free to mówię: "Dziękuję". Najwyżej nie skorzystam, ale robie to "po cichu" żeby kogoś nie urazić.

Niestety tu tego zabrakło...

EOT z mojej strony.
Obrazek
Awatar użytkownika
marcin77
Zaawansowany
Imię::
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: marcin77 »

własnie jak komuś się nie podoba to niech cobie zmieni [ Preferencje ] Styl forum:
pomogłem lub jak zasłużyłem - postaw piwo Moja fura
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów

Olek, po co te emocje ?

trochę dziwi mnie Wasza reakcja na opinię Izy i moją, nikt was nie skrytykował, napisałem wręcz że zmiany są OK, tylko ten kolor mnie razi, ale to moje subiektywne odczucia.

Muszę przyznać, że na komputerze domowym forum wygląda lepiej.

I jeszcze jedno, wiem że jesteś liderem na tym forum, gadżety, koszulki itd. Ale nie każdy może robić tyle co Ty, ja staram się ogarniać Fejsbuka, wszystko na miarę możliwości.

Pozdrawiam i stawiam wszystkim wielkie piwo za zmiany na forum :piwo:
Awatar użytkownika
bzyk.26
Przeglądacz
Imię::

Post autor: bzyk.26 »

o co tyle szumu ??? nie drapać się :/ przecież jest opcja zmiany [ Preferencje ] Styl forum:

dobra robota za nowy styl :piwo: :brawa:
Awatar użytkownika
Eljot
Władca postów
Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
Imię:: Lesław
Podziękował: 780 razy
Otrzymał podziękowań: 344 razy
Kontakt:

Post autor: Eljot »

Dla zmianę strony :piwo:
Za rzeczowe dyskusje :piwo:
Za pomoc wszystkim i we wszystkim :piwo:
Za to, że jesteście i piszecie :piwo:
A cała reszta, tylko...........
:hahaha:
[you] zobacz nasz Black Hunk
Obrazek
Awatar użytkownika
aawol
Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
Imię:: Andrzej
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 126 razy

Post autor: aawol »

jak już doczytałem i zmieniłem to mam jak dawniej - fajnie że komuś bardzo zależy i się stara, nowy styl pewnie będzie miał wielu zwolenników ja niestety nie daję rady - męczy mi oczy. Po całym dniu przy kompie muszę uważać co i jak przeglądam. :bry:
Awatar użytkownika
Cyrus
Zaawansowany
Auto:: 1.9 TDI 105 DSG
Imię:: Łukasz
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: Cyrus »

Po chu.. ten cały temat i pitolenie kogo oczy bolą?? Kupcie lepsze LCD zróbcie kalibrację monitora to będzie dobrze. :evil: Nie mogę już Was czytać Obrazek Jak małe dzieci a co poniektórzy starsi niż ja.
Awatar użytkownika
Turanek
Władca postów
Auto:: 2x5T1
Imię:: Marek
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 111 razy

Post autor: Turanek »

To przecież jest Hyde Park ;)
A emocje czasami są potrzebne, żeby nie zasnąć - byle się przesadnie nie nakręcać :brawa:
Pozdrawiam

Turanek
R-Line Obrazek
H-Line Obrazek
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: QQRYDZA »

Pierdzielicie stare pierdziele ;) ,mi się podoba ale brakuje mi jak na razie 2 rzeczy-szybkiego przejścia do forum i tekstu na który odpisuje pod spodem ;)
a tak jest bardzo fajnie ;) tylko trzeba się adaptować i będzie gitara ;)
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
ODPOWIEDZ