Wolne dyskusje o nowy stylu...
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Iza
Po pierwsze mi też się nie podoba, ale możesz sobie zmienić styl wyświetlania w profilu. Ja tak zrobiłem bo czarny męczy mi oczy a sub silver jest OK.
Po drugie - poszedłbym na tacierzyński, oczywiście, że tak. Mam juz dwi córki w miarę odchowane (10 i 5 lat) więc raczej mnie to nie dotyczy już.
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Sro Kwi 18, 2012 17:45 ]
Wydzieliłem do osobnego tematu wolne dyskusje na temat nowego stylu na Tkp Vw auto
Po pierwsze mi też się nie podoba, ale możesz sobie zmienić styl wyświetlania w profilu. Ja tak zrobiłem bo czarny męczy mi oczy a sub silver jest OK.
Po drugie - poszedłbym na tacierzyński, oczywiście, że tak. Mam juz dwi córki w miarę odchowane (10 i 5 lat) więc raczej mnie to nie dotyczy już.
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Sro Kwi 18, 2012 17:45 ]
Wydzieliłem do osobnego tematu wolne dyskusje na temat nowego stylu na Tkp Vw auto
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Nie dziwię się wzburzeniu Cyrusa, bo Iza_30 zagrała prowokacyjnie wrzucając tekst o stylu w ogóle nie potrzebnie do topica, który jest całkiem o czym innym.
Zostało zrobione coś co dawno już powinno być na forum. Może być 1000 użytkowników a opinii będzie 1001. Szkoda, że narazie pojawiają się same niepochlebne.
Nie wiem też jak ciemny kolor może razić po oczach
, ale to tylko tak gwoli dygresji.
Mam nadzieję, że uda się doprowadzić do końca finalizację jasnego stylu, żeby zadowolić większą liczbę ludzi i mam nadzieję, że stanie się to szybciej niż z tym stylem, ale to już leży w gestii adminów.
Jestem tu postrzegany jako, ktoś kto ciągle się o coś czepia na forum, ale gdyby nie to czepianie się to dalej byśmy byli w miejscu w jakim forum było na początku powstania., czyli archaiczne i nic się na nim praktycznie nie działo. A jak się nic nie dzieje to umiera... Wiele inicjatyw powstało dzięki temu mojemu marudzeniu. Także nowy styl. Była propozycja też odnośnie świąt, żeby coś fajnego na forum było, ale nie dostałem odpowiedzi od "szefostwa". Niestety...
Nie chce nikogo urazić tym co napisałem, ale podzielam Jego (Cyrusa) zdanie na temat tego, że: Nikt nie raczył zrobić nic nowego od siebie... najprościej krytykować....
Ja trzymam się zasady, że jak nic nie robię to się nie krytykuję...
Zostało zrobione coś co dawno już powinno być na forum. Może być 1000 użytkowników a opinii będzie 1001. Szkoda, że narazie pojawiają się same niepochlebne.
Nie wiem też jak ciemny kolor może razić po oczach

Mam nadzieję, że uda się doprowadzić do końca finalizację jasnego stylu, żeby zadowolić większą liczbę ludzi i mam nadzieję, że stanie się to szybciej niż z tym stylem, ale to już leży w gestii adminów.
Jestem tu postrzegany jako, ktoś kto ciągle się o coś czepia na forum, ale gdyby nie to czepianie się to dalej byśmy byli w miejscu w jakim forum było na początku powstania., czyli archaiczne i nic się na nim praktycznie nie działo. A jak się nic nie dzieje to umiera... Wiele inicjatyw powstało dzięki temu mojemu marudzeniu. Także nowy styl. Była propozycja też odnośnie świąt, żeby coś fajnego na forum było, ale nie dostałem odpowiedzi od "szefostwa". Niestety...
Nie chce nikogo urazić tym co napisałem, ale podzielam Jego (Cyrusa) zdanie na temat tego, że: Nikt nie raczył zrobić nic nowego od siebie... najprościej krytykować....
Ja trzymam się zasady, że jak nic nie robię to się nie krytykuję...
Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2012 18:32 przez LYJO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
- Imię:: Iza
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Oj nie prowokacyjnie tylko uderzyło mnie to po oczach. I nie miałam na celu wywołanie dyskusji. Wyraziłam zdanie, czarny styl jest dla mnie je*. Oczywiscie są inne opinie i to jest normalne. Ja już sobie zmieniłam na srebny. A nawet gdyby gdyby nie było takiej możliwosci to i tak bym tutaj zaglądała 
I jesli kogos moja opinia uraziła to sorry - nie miałam takich intencji.

I jesli kogos moja opinia uraziła to sorry - nie miałam takich intencji.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
No fakt, stonowane kolory bardzo rażą po oczach. A cały ekran biało-srebrny działa kojąco dla oczu
Naprawdę jak czytam czasami niektóre wypowiedzi to ręce opadają...
Po za tym, wyrażenie opinii w temacie, który nie ma z tym nic wspólnego to tez pewnie wg Ciebie normalna rzecz. Dlatego uważam to za prowokację.
Jeszcze raz powtórzę pewną maksymę: "Jak nic nie robię to się nie krytykuję".
Jak coś dają i to za free to mówię: "Dziękuję". Najwyżej nie skorzystam, ale robie to "po cichu" żeby kogoś nie urazić.
Niestety tu tego zabrakło...
EOT z mojej strony.

Naprawdę jak czytam czasami niektóre wypowiedzi to ręce opadają...
Po za tym, wyrażenie opinii w temacie, który nie ma z tym nic wspólnego to tez pewnie wg Ciebie normalna rzecz. Dlatego uważam to za prowokację.
Jeszcze raz powtórzę pewną maksymę: "Jak nic nie robię to się nie krytykuję".
Jak coś dają i to za free to mówię: "Dziękuję". Najwyżej nie skorzystam, ale robie to "po cichu" żeby kogoś nie urazić.
Niestety tu tego zabrakło...
EOT z mojej strony.
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Olek, po co te emocje ?
trochę dziwi mnie Wasza reakcja na opinię Izy i moją, nikt was nie skrytykował, napisałem wręcz że zmiany są OK, tylko ten kolor mnie razi, ale to moje subiektywne odczucia.
Muszę przyznać, że na komputerze domowym forum wygląda lepiej.
I jeszcze jedno, wiem że jesteś liderem na tym forum, gadżety, koszulki itd. Ale nie każdy może robić tyle co Ty, ja staram się ogarniać Fejsbuka, wszystko na miarę możliwości.
Pozdrawiam i stawiam wszystkim wielkie piwo za zmiany na forum
trochę dziwi mnie Wasza reakcja na opinię Izy i moją, nikt was nie skrytykował, napisałem wręcz że zmiany są OK, tylko ten kolor mnie razi, ale to moje subiektywne odczucia.
Muszę przyznać, że na komputerze domowym forum wygląda lepiej.
I jeszcze jedno, wiem że jesteś liderem na tym forum, gadżety, koszulki itd. Ale nie każdy może robić tyle co Ty, ja staram się ogarniać Fejsbuka, wszystko na miarę możliwości.
Pozdrawiam i stawiam wszystkim wielkie piwo za zmiany na forum