ten zlot to już nie to samo, co kilka(naście) lat temu.
generalnie komercja straszna.
pamiętam swój pierwszy - w 1999.
ja wybieram się do Ułęża.
w końcu byłem jednym z ojców MajóVWki...
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
no jak będzie was więcej to możecie zrobić, ale ja raczej wypadam z miejscówką gdyż będę z dwójką małych dzieci i jedynie mogę wpaść pooglądać.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Grzenia będzie po drodze jak się nie mylę w Bautzen ma być zlocik tuningowy
marynarz75 jak dzieci na pokładzie pozwolą to na pewno zajrzę
ok, podeślij adres zlotu na priv, zaraz go sobie zapisze i wsadzę do auta żebym nie zapomniał
Fajnie by było gdyby zebrało sie nas wiecej... mozna by wynajac wtedy sektor dla TKP potrzebne jet niestety 20 aut, ale z drugiej strony co to jest 20 aut skoro na I Spot Trójmiejski stawiło sie 14 aut z całej Polski Aut moze byc mniej, tyle ze wtedy koszta wynajmu sektora trzeba by bylo podzielic na uczestników. Musimy sie zdecydowac do 29 czerwca...
A może preżna grupa sląska zaszczyci wybrzeże? Zapraszam!
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 08:48 przez Cesarz, łącznie zmieniany 1 raz.