Nic tu po mnie. Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
Jarry,turanek, i pare osób

Do zoo na trasie.
ale się nabyłeś na forumRasiek pisze:![]()
Nic tu po mnie. Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
Jarry,turanek, i pare osóbi szacun za ogarnianie tematu.
Do zoo na trasie.
Rasiek pisze:Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
... z czym ? z "masą bezsensownych postów" ? ... być może nie wszystkie są "treściwe"Gerardos pisze:Rasiek pisze:Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
Pobył, nie pobył ale racje ma .
Tak na marginesie , dlaczego nie napisałeś : będę tylko będziemy ?dexter23pl pisze:Żegnamy. Tęsknić nie będziemy.
To forum Tourana - to nie Wszędzie .PTAK pisze:lecz TO JEST FORUM i tak jest wszędzie,
PTAK pisze:te forum chociaż żyje a nie jak kilka innych napisz tam post i zobaczymy ile poczekasz ??
Nie myślę ,że cały czas ktoś siedzi by od razu odpowiedzieć , ale jak już odpowiada to zaczyna sie od : regulamin , przywitajPTAK pisze: Myślisz że np. Na 500 użytkowników cały czas ktos siedzi i na wszystkim się zna żeby każdemu odrazu odpowiedzieć??
Po to chyba jest wymyślone FORUM by wchodzili tu też i ludzie bez wiedzy i się uczyli od tych co mają wiedzę, i nie rozumiem w czym problem gdyby nawet ktoś podał coś na tacy zamiast pisać regulamin , przywitaj i szukaj .PTAK pisze: Dużo użytkowników to osoby bez wiedzy lub dopiero się uczące albo (bez obrazy) PODAJ MI NA TACY -Najlepij przyjedz i zrób za mnie i jeszcze flaszkę postaw
yox pisze:... z czym ? z "masą bezsensownych postów" ? ... być może nie wszystkie są "treściwe"Gerardos pisze:Rasiek pisze:Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
Pobył, nie pobył ale racje ma .czy z uzyciem opcji "Szukaj" ? ile razy wg Ciebie można odpowiadać na te same pytanie ? po to jest forum, po to trzymana jest jakaś hierarchia/podział na tematy oraz funkcja "szukaj" aby z nich korzystać, przecież ktoś już kiedyś to napisał
... więc po co wogóle trzymać tematy na serwerze ? można usunąć wszystko skoro "nowy" i tak nie korzysta, będziemy prowadzili forum "live" codziennie 10 tych samych pytań w stylu "jakiego kabla uzyć" ?![]()
... zobaczymy na jak długo starczy Ci chęci na te same odpowiedzi
Widziałem Ciebie na Golfie oplu i tak samo jak tutaj jak potrafisz to pomagasz Swoja wiedza .wesol pisze:Myślę że i my też jakoś ta stratę przeżyjemy. Na wielu forach siedzę i ci co na mnie trafili to wiedzą że raczej sporo pisuje ale tematów założyłem może z 10 sztuk nie więcej. Ale samych postów na forum Sharana mam 10 tys na golfie 6tys na oplowskich też po 4-5 tys itd. tu też goszczę i prawie 2 tys. Na kilku forach byłem adminem/ modem też wiem jaka to praca mozolna. Albo się dostosowujemy albo niestety dziękujemy.
Wchodzisz w Statystyki i tam masz wykaz 10 najbardziej aktywnych tematów , użytkowników itpwkpwojtek pisze:1867 postów : 21 miesięcy : na 30dni = 3 posty dziennie :-)
jesteś bardzo aktywny :-)