Żegnam

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
Rasiek
Początkujący
Auto:: Touran 1.9TDI BKC MY04
Imię:: Michu
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Żegnam

Post autor: Rasiek »

:uklon:
Nic tu po mnie. Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
Jarry,turanek, i pare osób :piwo: i szacun za ogarnianie tematu.

Do zoo na trasie.
Była Micra-rzeźnik:-)
Była Hanka-dziadkowóz:-/
Jest Turas-czarnobrody:-D
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Re: Żegnam

Post autor: spacewalker »

Rasiek pisze::uklon:
Nic tu po mnie. Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.
Jarry,turanek, i pare osób :piwo: i szacun za ogarnianie tematu.

Do zoo na trasie.
ale się nabyłeś na forum :haha:
Awatar użytkownika
yox
Władca postów
Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
Imię:: Marek
Podziękował: 240 razy
Otrzymał podziękowań: 673 razy

Post autor: yox »

spacewalker pisze:ale się nabyłeś na forum
... dalej będzie tylko z "partyzanta" :D
Awatar użytkownika
Gerardos
Użytkownik
Auto:: Touran 1.6 mpi + LPG 2004
Imię:: Gerard
Podziękował: 56 razy
Otrzymał podziękowań: 67 razy

Post autor: Gerardos »

Rasiek pisze:Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.

Pobył, nie pobył ale racje ma .
Awatar użytkownika
yox
Władca postów
Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
Imię:: Marek
Podziękował: 240 razy
Otrzymał podziękowań: 673 razy

Post autor: yox »

Gerardos pisze:
Rasiek pisze:Masa bezsensownych postow z ktorych nic nie wynika, 0 checi pomocy, SZUKAJ to najlatwiej odopisać.

... z czym ? z "masą bezsensownych postów" ? ... być może nie wszystkie są "treściwe" :) czy z uzyciem opcji "Szukaj" ? ile razy wg Ciebie można odpowiadać na te same pytanie ? po to jest forum, po to trzymana jest jakaś hierarchia/podział na tematy oraz funkcja "szukaj" aby z nich korzystać, przecież ktoś już kiedyś to napisał

... więc po co wogóle trzymać tematy na serwerze ? można usunąć wszystko skoro "nowy" i tak nie korzysta, będziemy prowadzili forum "live" codziennie 10 tych samych pytań w stylu "jakiego kabla uzyć" ? ;)

... zobaczymy na jak długo starczy Ci chęci na te same odpowiedzi :)
dexter23pl
Expert
Auto:: Golf 5
Imię:: Dexter
Podziękował: 43 razy
Otrzymał podziękowań: 148 razy

Post autor: dexter23pl »

Żegnamy. Tęsknić nie będziemy. :cze:
Awatar użytkownika
Maciej_F
Expert
Auto:: Alhambra 7N
Imię:: Maciej
Podziękował: 49 razy
Otrzymał podziękowań: 68 razy

Post autor: Maciej_F »

Bez jaj !
To niech kolega sfrustrowany poszuka odpowiedzi na innych forach . Zobaczy jaką będzie miał pomoc .
TKP żyje :super: Tutaj to jest zasób wiedzy . Wiadomo nie zawsze znajdzie się osoba , która w lot ci odpowie .
A ilu byłych Touranowców tutaj wraca . Daleko nie trzeba szukać :oops:
Awatar użytkownika
Gerardos
Użytkownik

Chyba mamy inne rozumienie słowa forum , to po pierwsze , po drugie jestem tu już chyba rok a sam mam problem nieraz coś znaleźć ( nieraz dzwonie do kolegów z forum by link podali na forum ) bo taki bajzel jest , podam przykład na bajzel : Spis modów za pomocą tylko i wyłącznie VCDS-kodowanie , fajny dział i chyba tylko 1 post reszta bełkot na 10 stron i brak zdjęć bo poznikały i nikt nie wstawi od nowa , ale co niektórzy walną emotkę :szukaj: , zamiast np . podpowiedzieć dokładniej gdzie szukać , dlaczego admin nie zrobi tam wyczystki w bełkocie niepotrzebne posty wywali ? , następne : Czujniki parkowania / cofania - na co zwrócić uwagę , moim zdaniem powinno tam być może ze 2 strony max a jest bełkot na 24 ( i piszesz że nowy i tak nie korzysta ) , nie każdy ma czas by czytać ten wszystkie strony przez parę godzin , bo tyle zejdzie przy dwóch tematach, eeeeee nie chce mnie się wiecej o tym pisać idzie Nowy Rok i nie ma co się wk...iać na głupiznę .

Tak na marginesie , jak komuś nawali auto , ma " nóż na gardle " wejdzie pierwszy raz i zapyta na forum o pomoc :hahaha: będzie musiał poczekać 5 dni by potem dostać wytyczne :
1 przeczytaj regulamin
2 powitalnia
3 :szukaj:

a forum według mnie ( i nie tylko ) polega na zadawaniu pytań i odpowiedziach

Szczęśliwego Nowego Roku :drinks:
:czytaj: i :szukaj: :haha:

-- So gru 30, 2017 00:01 --
dexter23pl pisze:Żegnamy. Tęsknić nie będziemy. :cze:
Tak na marginesie , dlaczego nie napisałeś : będę tylko będziemy ?
Awatar użytkownika
PTAK
Przeglądacz
Auto:: 1T0 2.0Tdi Bkd 06r DSG
Imię:: Piotr
Podziękował: 30 razy
Otrzymał podziękowań: 22 razy
Kontakt:

Post autor: PTAK »

Kolego moze i bajzel delikatny jest sam czasem czegoś szukam i mam z tym problem i brak zdjęć ok z tym się zgodzę , lecz TO JEST FORUM i tak jest wszędzie,te forum chociaż żyje a nie jak kilka innych napisz tam post i zobaczymy ile poczekasz ?? Myślisz że np. Na 500 użytkowników cały czas ktos siedzi i na wszystkim się zna żeby każdemu odrazu odpowiedzieć?? Dużo użytkowników to osoby bez wiedzy lub dopiero się uczące albo (bez obrazy) PODAJ MI NA TACY -Najlepij przyjedz i zrób za mnie i jeszcze flaszkę postaw

Sam czasem się irytuje na coś ale jesteśmy tylko ludźmi

I nie jest to wypowiedź jakiegoś dobrodzieja admina czy kogoś kto coś tam może albo kogoś zna jestem zwykłym użytkownikiem jak TY lecz z wyobraźnią i chęcią zrobienia czegoś sam a nie zapłacenia komuś w warsztacie oraz poznania nowych ludzi....
Było :
Bmw E36 x 9-od 1.6 do 2,8
e34 x 7 w tym Alpina M62
e32 5.0 V12 M70B50
Opel Corsa 1.2 i 1.4 x2
Cinquecento x 2 hehe
Nissan Sunny 2.0Td
Seat Ibiza Evo2 1.9TDI 150KM
Audi A6 c5 2.5TdI V6 150KM
Skoda Octavia x3 i 4x4
Vw Sharan 2004r (2) 1.9TDI 150KM
Obrazek
Teraz jest w końcu Auto Rodzinne

Vw Touran 2.0Tdi Dsg 06r 7-Os.viewtopic.php?f=9&t=9616:) :)

Jak pomogłem KLIKNIJ " :ok: " ------->>>
Awatar użytkownika
Gerardos
Użytkownik

PTAK pisze:lecz TO JEST FORUM i tak jest wszędzie,
To forum Tourana - to nie Wszędzie .
PTAK pisze:te forum chociaż żyje a nie jak kilka innych napisz tam post i zobaczymy ile poczekasz ??

Co to za życie jak czytasz : Regulamin , Przywitanie , :szukaj: - w większości z wyjątkami lub odpowiedziami nie na temat
PTAK pisze: Myślisz że np. Na 500 użytkowników cały czas ktos siedzi i na wszystkim się zna żeby każdemu odrazu odpowiedzieć??
Nie myślę ,że cały czas ktoś siedzi by od razu odpowiedzieć , ale jak już odpowiada to zaczyna sie od : regulamin , przywitaj :szukaj: - można by było paru takich wskazać .
PTAK pisze: Dużo użytkowników to osoby bez wiedzy lub dopiero się uczące albo (bez obrazy) PODAJ MI NA TACY -Najlepij przyjedz i zrób za mnie i jeszcze flaszkę postaw
Po to chyba jest wymyślone FORUM by wchodzili tu też i ludzie bez wiedzy i się uczyli od tych co mają wiedzę, i nie rozumiem w czym problem gdyby nawet ktoś podał coś na tacy zamiast pisać regulamin , przywitaj i szukaj .
Awatar użytkownika
karolek_ust
Specjalista
Auto:: Jetta A2
Imię:: Karol
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 94 razy

Post autor: karolek_ust »

yox pisze:
Gerardos pisze:

... z czym ? z "masą bezsensownych postów" ? ... być może nie wszystkie są "treściwe" :) czy z uzyciem opcji "Szukaj" ? ile razy wg Ciebie można odpowiadać na te same pytanie ? po to jest forum, po to trzymana jest jakaś hierarchia/podział na tematy oraz funkcja "szukaj" aby z nich korzystać, przecież ktoś już kiedyś to napisał

... więc po co wogóle trzymać tematy na serwerze ? można usunąć wszystko skoro "nowy" i tak nie korzysta, będziemy prowadzili forum "live" codziennie 10 tych samych pytań w stylu "jakiego kabla uzyć" ? ;)

... zobaczymy na jak długo starczy Ci chęci na te same odpowiedzi :)
:drinks: :drinks: :drinks:

Niektórzy nie rozumieją tego że potem ten bajzel ktoś musi sprzątać i przeglądać posty i tematy "bezsensowne " . Po takich nowych admin i zieloni musza potem sprzątać tematy. Kto chcę i zyje z forum to poradzi sobie i znajdzie co szuka .
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
Awatar użytkownika
wesol
Władca postów
Auto:: touran BLS i 2x CAYC
Imię:: Pawel
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 420 razy

Post autor: wesol »

Myślę że i my też jakoś ta stratę przeżyjemy. Na wielu forach siedzę i ci co na mnie trafili to wiedzą że raczej sporo pisuje ale tematów założyłem może z 10 sztuk nie więcej. Ale samych postów na forum Sharana mam 10 tys na golfie 6tys na oplowskich też po 4-5 tys itd. tu też goszczę i prawie 2 tys. Na kilku forach byłem adminem/ modem też wiem jaka to praca mozolna. Albo się dostosowujemy albo niestety dziękujemy.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
Awatar użytkownika
wkpwojtek
Zaawansowany
Auto:: Touran,2.0 BKD, 2005
Imię:: Wojtek
Podziękował: 95 razy

Post autor: wkpwojtek »

1867 postów : 21 miesięcy : na 30dni = 3 posty dziennie :-)

jesteś bardzo aktywny :-)
Wojtek
Awatar użytkownika
karolek_ust
Specjalista
Auto:: Jetta A2
Imię:: Karol
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 94 razy

Post autor: karolek_ust »

wesol pisze:Myślę że i my też jakoś ta stratę przeżyjemy. Na wielu forach siedzę i ci co na mnie trafili to wiedzą że raczej sporo pisuje ale tematów założyłem może z 10 sztuk nie więcej. Ale samych postów na forum Sharana mam 10 tys na golfie 6tys na oplowskich też po 4-5 tys itd. tu też goszczę i prawie 2 tys. Na kilku forach byłem adminem/ modem też wiem jaka to praca mozolna. Albo się dostosowujemy albo niestety dziękujemy.
Widziałem Ciebie na Golfie oplu i tak samo jak tutaj jak potrafisz to pomagasz Swoja wiedza .

Strata by było jakby własnie tacy użytkownicy odchodzili : yox, spacewalker , wesol , i wielu innych którzy mają naprawdę wiedzę i pojęcie w tym co robią .

Rasiek obyś tak szybko jak odchodzisz nie potrzebował pomocy i wrócił , ja na forum Passata też jestem mimo że już ponad rok nie mam B5FL ale czasem wiedzę znajduje tam .

-- 30 gru 2017, o 10:47 --
wkpwojtek pisze:1867 postów : 21 miesięcy : na 30dni = 3 posty dziennie :-)

jesteś bardzo aktywny :-)
Wchodzisz w Statystyki i tam masz wykaz 10 najbardziej aktywnych tematów , użytkowników itp :D

i wesole z nami jest 31 miesięcy już z tego co wyliczyłem :D
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
Awatar użytkownika
wesol
Władca postów
Auto:: touran BLS i 2x CAYC
Imię:: Pawel
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 420 razy

Post autor: wesol »

21 miesięcy ale nieważne. Ważne jest też to co piszesz. Czy masz wiele do powiedzenia przede wszystkim wartościowego.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
Zablokowany